![]() |
Karabük-Karabük Üniversitesi Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karabük-Karabük Üniversitesi Hakkındakarabük-karabük üniversitesi hakkında karabük-karabük üniversitesi hakkında ![]() Karabük Üniversitesi Karabük Üniversitesi 5662 Sayılı "Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye Ekli Cetvellerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"la kurulan ve 28 Mayıs 2007 tarihinde Ahmet Necdet Sezer tarafından onaylanan, 17 yeni üniversiteden biridir ![]() ![]() Ayrıca YÖK Genel Kurulu'ndan üniversiteye Tıp Fakültesi kurulma kararı da çıkmıştır ![]() ![]() Teknik Eğitim Fakültesi Teknik Eğitim Fakültesi 1994/1995 öğretim yılı döneminde faaliyete geçmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Fen-Edebiyat Fakültesi 2007-2008 eğitim/öğretim yılında öğretime başlayan Fakültemiz, kısa sürede genişleyerek yarın için gerek öğrenci ve öğretim elemanı sayısı gerekse bilim dünyasına yapacağı katkılarla önemli bir akademik kuruluş haline gelmeyi amaçlamıştır ![]() Mühendislik Fakültesi Mühendislik Fakültesi “Çağdaş eğitimi her alanda yaygınlaştırmak” misyonunu üstlenen Karabük Üniversitesi bünyesinde, 2008 yılında kurulmuştur ![]() ![]() Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Bakanlar Kurulu’nun 17 Mayıs 2007 gün ve 5662 sayılı yasa ile kurulmuş olan Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne bağlanmıştır ![]() ![]() ![]() Meslek Yüksekokulları SafranboluMeslek YüksekokullarıKarabük Meslek Yüksekokulu |
![]() |
![]() |
|