Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkında, karabükkarabük, üniversitesi

Karabük-Karabük Üniversitesi Hakkında

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karabük-Karabük Üniversitesi Hakkında

karabük-karabük üniversitesi hakkında
karabük-karabük üniversitesi hakkında

Karabük Üniversitesi

Karabük Üniversitesi 5662 Sayılı "Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye Ekli Cetvellerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"la kurulan ve 28 Mayıs 2007 tarihinde Ahmet Necdet Sezer tarafından onaylanan, 17 yeni üniversiteden biridir Karabük ilinde bulunmaktadır
Ayrıca YÖK Genel Kurulu'ndan üniversiteye Tıp Fakültesi kurulma kararı da çıkmıştırÇok yakında üniversitenin Tıp Fakültesi de hizmete girmiş olacaktır

Teknik Eğitim Fakültesi

Teknik Eğitim Fakültesi 1994/1995 öğretim yılı döneminde faaliyete geçmiştir Fakültemizde Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi, Makine Eğitimi, Metal Eğitimi, Mobilya Eğitimi ve Eğitim bölümleri bulunmaktadır

Fen-Edebiyat Fakültesi

2007-2008 eğitim/öğretim yılında öğretime başlayan Fakültemiz, kısa sürede genişleyerek yarın için gerek öğrenci ve öğretim elemanı sayısı gerekse bilim dünyasına yapacağı katkılarla önemli bir akademik kuruluş haline gelmeyi amaçlamıştır

Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Fakültesi “Çağdaş eğitimi her alanda yaygınlaştırmak” misyonunu üstlenen Karabük Üniversitesi bünyesinde, 2008 yılında kurulmuştur Mühendislik Fakültesi, günümüzde, seçkin öğretim elemanı kadrosu ile birçok ayrı mühendislik alanında lisans eğitimi vermekte, Karabük Üniversitesinin çağdaş eğitim ve araştırma misyonunu başarıyla sürdürmektedir

Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi

Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, Bakanlar Kurulu’nun 17 Mayıs 2007 gün ve 5662 sayılı yasa ile kurulmuş olan Karabük Üniversitesi Rektörlüğüne bağlanmıştır

Meslek Yüksekokulları

SafranboluMeslek YüksekokullarıKarabük Meslek Yüksekokulu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com