![]() |
Madness - The Rasmus Yabancı Şarkı Sözleri (No Mp3 - Şarkı Sözleri) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Madness - The Rasmus Yabancı Şarkı Sözleri (No Mp3 - Şarkı Sözleri)madness delilik Madness - The Rasmus Yabancı Şarkı Sözleri (no MP3 - Şarkı Sözleri) Too much, too fast maybe ![]() Belki çok fazla belki çok hızlı dont know where my destinys taking me ![]() Kaderimin beni nereye sürüklediğini bilimiyorum So Ill go where ever it leads me ![]() Bu yüzden beni nereye götürürse oraya gidecem Too high, too low baby ![]() Çok yüksek çook düşük bebek ![]() I Wanna know where my destinys taking me ![]() Kaderin beni nereye sürüklediğini bilmek istiyorum So Ill go to make you believe me ![]() Sonra kendimi inandırmak için sana gelicem Cry, cry when theres something to cry about ![]() Ağlanacak bir şey varsa ağla ağla Cry, cry baby but dont drown in the sadness ![]() Ağla bebek ama sakın ümitsizliğe düşme Its madness ![]() Bu deliliktir Dont ask me to explain ![]() ![]() Açıklama isteme benden acıyı uzaklaştırma da Its impossible to save me ![]() Benden kurtulması imkansız So come on! Bu yüzden gel! Too cheap, too scary ![]() Çoook ucuz çook korkunç Too creepy to marry ![]() Evleneimeyecek kadar eziyet edici, süründürücü, tüyler ürpertici Too serious and too mysterious and way to, way too deep ![]() Çoook ciddi çoook gizemli, vee çook derin Cry, cry when theres something to cry about ![]() Ağlanacak bir şey varsa ağla ağla Cry, cry baby but dont drown in the sadness ![]() Ağla bebek ama sakın ümitsizliğe düşme Its madness ![]() Bu deliliktir Dont ask me to explain ![]() ![]() Açıklama isteme benden acıyı uzaklaştırma da Its impossible to save me ![]() Benden kurtulması imkansız ![]() Its madness ![]() Bu deliliktir So easy to complain ![]() ![]() Açıklaması kolay kimse suçlu kalmayacak Its impossible to save me ![]() Beni kurtarmak imkansız Crack in the shield ![]() ![]() Kulübedeki çatlak bu çok yapay No one to blame for loosing the flame ![]() Aşk ateşini kaybeden bunun içiçn suçlanmayacak Crack in the shield, lost in the fields of sadness ![]() Kulübedeki çatlak ümitsizlik denizinde kayboldu Its madness� Bu delilik� Dont ask me to explain Benden açıklama isteme Dont take away the pain Acıyı uzağa götürme Its impossible to save me Beni kurtarman imkansız Save me from madness Beni çılgınlıktan kurtar Oh Its madness Oh bu çılgınlık Know that its madness Şunu bil : bu çılgınlık Wake up its madness Uyan , bu çılgınlık |
![]() |
![]() |
|