![]() |
Justin Bieber One Time Türkçe Çevirisi - Justin Bieber One Time Türkçe Çeviri Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Justin Bieber One Time Türkçe Çevirisi - Justin Bieber One Time Türkçe Çeviri SözleriJustin Bieber One Time Türkçe Çevirisi - Justin Bieber One Time Türkçe Çeviri Sözleri Justin Bieber One Time Türkçe Çevirisi - Justin Bieber One Time Türkçe Çeviri Sözleri Justin Bieber One Time Türkçe şarkı sözleri Justin Bieber One Time Türkçe sözleri Justin Bieber One Time şarkısı sözleri Justin Bieber One Time Türkçe Çevirisi Me plus you, I'ma tell you one time Ben artı sen, sana bir kez söylüyorum Me plus you, I'ma tell you one time Ben artı sen, sana bir kez söylüyorum Me plus you, I'ma tell you one time Ben artı sen, sana bir kez söylüyorum One time, one time Bir kez, bir kez When I met you girl my heart went knock knock Seninle tanıştığımda kızım, kalbim tak tak çarptı Now them butterflies in my stomach won't stop stop Şimdi midemdeki kelebekler durmayacak And even though it's a struggle love is all we got Ve bu her ne kadar bir mücadele aşkı olsa bile tamamına sahibiz And we gon' keep keep climbing to the mountain top Ve dağın zirvesine tırmanmaya devam etmeliyiz Your world is my world Senin dünyan benim dünyam And my fight is your fight Ve benim kavgam senin kavgan My breath is your breath Benim nefesim senin nefesin And your heart Ve senin kalbin And girl you're my one love, my one heart Ve kızım sen benim tek aşkımsın, tek canım My one life for sure Şüphesiz tek hayatım Let me tell you one time Bir kez söylememe izin ver (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) I'ma tell you one time Sana bir kez söylüyorum (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) And I'ma be your one guy Ve senin tek adamın olurum You'll be my #1 girl Benim bir numara kızım olacaksın Always making time for you Daima senin için zaman yaratırım I'ma tell you one time Sana bir kez söylüyorum (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) I'ma tell you one time Sana bir kez söylüyorum (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) You look so deep, you know that it humbles me Çok derin bakıyorsun, bunun kibirimi kırdığını bilirsin You're by my side, them troubles them not trouble me Yanımdasın, sıkıntılar canımı sıkmıyor Many have called but the chosen is you Çok sayıda davetim vardı ama seçimim sensin Whatever you want shawty I'll give it to you Her ne istersen kızım sana vereceğim Your world is my world Senin dünyan benim dünyam And my fight is your fight Ve benim kavgam senin kavgan My breath is your breath Benim nefesim senin nefesin And your heart Ve senin kalbin And girl you're my one love, my one heart Ve kızım sen benim tek aşkımsın, tek canım My one life for sure Şüphesiz tek hayatım Let me tell you one time Bir kez söylememe izin ver (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) I'ma tell you one time Sana bir kez söylüyorum (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) And I'ma be your one guy Ve senin tek adamın olurum You'll be my #1 girl Benim bir numara kızım olacaksın Always making time for you Daima senin için zaman yaratırım I'ma tell you one time (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) I'ma tell you one time Sana bir kez söylüyorum (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) Shawty right there Işte kızım orada She's got everything I need Ihtiyacım olan her şeye sahip And I'ma tell her one time Ve ona bir kez söyleyeceğim Give you everything you need down to my last dime Sana ihtiyacın olan her şeyi son paramı harcayarak veririm She makes me happy O beni mutlu yapar I know where I'll be Nerede olacağımı biliyorum Right by your side Senin yanında 'Cause she is the one Çünkü o tek And girl you're my one love, my one heart Ve kızım sen benim tek aşkımsın, tek canım My one life for sure Şüphesiz tek hayatım Let me tell you one time Bir kez söylememe izin ver (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) I'ma tell you one time Sana bir kez söylüyorum (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) And I'ma be your one guy Ve senin tek adamın olurum You'll be my #1 girl Benim bir numara kızım olacaksın Always making time for you Daima senin için zaman yaratırım I'ma tell you one time Sana bir kez söylüyorum (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) I'ma tell you one time Sana bir kez söylüyorum (Girl, I love, girl I love you) (Kızım, seviyorum, seni seviyorum kızım) Me plus you, I'ma tell you one time Ben artı sen, sana bir kez söylüyorum Me plus you, I'ma tell you one time Ben artı sen, sana bir kez söylüyorum Me plus you, I'ma tell you one time Ben artı sen, sana bir kez söylüyorum One time, one time Bir kez, bir kez |
![]() |
![]() |
|