![]() |
Angels - Robbie Williams Yabancı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Angels - Robbie Williams Yabancı Şarkı SözleriAngels Angels - Robbie Williams Yabancı Şarkı Sözleri i sit and wait oturuyorum ve bekliyorum does an angle contemplate my fate bir melek kaderimi tasarlıyor mu diye and do they know ve biliyorlar mı the places where we go gittiğimiz yerleri when were grey and old bizler gri ve yaşlıyken cause ive been told çünkü bana söylendi that salvation lets their wings unfold kurtuluşun kanatlarını açmalarına izin vereceğini so when im lying in my bed bu yüzden yatağıma uzandığımda thoughts running through my head aklımdan düşünceler geçiyor and i feel the love is dead ve aşkın öldüğünü hissediyorum im loving angels instead melekleri sevmeyi tercih diyorum and through it all she offers me protection ve o ,hepsinin içinden bana koruma sunuyor a lot of love and affection çok fazla aşk ve sevgi whether im right or wrong doğru ya da yanlış olsam da and down the waterfall ve şelaleden aşağı wherever it may take me beni nereye götürürse götürsün i know that life wont break me hayatın beni kırmayacağını biliyorum when im come to call she wont forsake me çağırmak için geldiğimde onun beni yüzüstü bırakmayacağını ![]() ![]() ![]() im loving angels instead melekleri sevmeyi tercih diyorum when im feeling weak zayıf hissettiğimde and my pain walks down on one way street ve acım tek yönlü bir yolda yürüdüğünde i look above yukarı bakıyorum and i know ill always be blessed with love ve daima aşkla kutsanmış olacağımı biliyorum and as the feeling grows ve hislerim gelişirken she breaths flesh to my bones o kemiklerime et soluyor and when love is dead ve aşk ölüyken im loving angels instead melekleri sevmeyi tercih diyorum and through it all she offers me protection ve o,hepsinin içinden bana koruma sunuyor a lot of love and affection çok fazla aşk ve sevgi whether im right or wrong doğru ya da yanlış olsam da and down the waterfall ve şelaleden aşağı wherever it may take me beni nereye götürürse götürsün i know that life wont break me hayatın beni kırmayacağını biliyorum when i come to call she wont forsake me çağırmak için geldiğimde onun beni yüzüstü bırakmayacağını ![]() ![]() ![]() im loving angels instead melekleri sevmeyi tercih ediyorum |
![]() |
![]() |
|