![]() |
Best İn Me - Blue Yabancı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Best İn Me - Blue Yabancı Şarkı SözleriBest In Me - Blue Yabancı Şarkı Sözleri Best In Me - Blue (Duncan) From the moment I met you I just knew youd be mine Tanıştığımız andan itibaren benim olacağını biliyordum You thouched my hand and I knew that this was gonna be our time Elime dokundun ve bunun bizim zamanımız olacağını biliyordum (Lee Ryan) I dont ever wanna lose this feeling ![]() Bu hissi asla kaybetmek istemiyorum I dont wanna spend a moment apart Ayrı olarak kısa bir süre bile harcamak istemem ![]() Nakarat : [ Cos you bring out the best in me, like no-one else can do ![]() Çünkü sen ortaya çıkardın içimdeki en iyi şeyi, başka kimsenin yapamayacağı şekilde Thats why Im by your side and thats why I love you ![]() İşte bu yüzden senin yanındayım ve bu yüzden seni seviyorum ] (Duncan) Everyday that Im here with you, I know that it feels right ![]() Seninle olduğum her gün, iyi hissettiğimi biliyorum ![]() And Ive just got to be near you every day and every night ![]() Ve sadece her gece ve gündüz yanında olmaya ihityacım var ![]() (Lee Ryan) And you know that we belong together, it just had to be you and me ![]() Ve sen birbirimize ait olduğumuzu biliyorsun, zaten sen ve ben olmak zorundaydı ![]() [ Cos you bring out the best in me, like no-one else can do ![]() Çünkü sen ortaya çıkardın içimdeki en iyi şeyi, başka kimsenin yapamayacağı şekilde Thats why Im by your side and thats why I love you ![]() İşte bu yüzden senin yanındayım ve bu yüzden seni seviyorum ] (Lee Ryan) And you know that we belong together, it just had to be you and me ![]() Ve sen biribirimize ait olduğumuzu biliyorsun, zaten sen ve ben olmak zorundaydı ![]() [ Cos you bring out the best in me, like no-one else can do ![]() Çünkü sen ortaya çıkardın içimdeki en iyi şeyi, başka kimsenin yapamayacağı şekilde Thats why Im by your side and thats why I love you ![]() İşte bu yüzden senin yanındayım ve bu yüzden seni seviyorum ] |
![]() |
![]() |
|