![]() |
Bliss-Muse Yabancı Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bliss-Muse Yabancı Şarkı SözleriEverything about you is how I wanna be bLİSS-Muse Yabancı Şarkı Sözleri -Senin hakkındaki herşey benim nasıl istediğimle ilgili Your freedom comes naturally -Özgürlük doğallıkla gelir Everything about you resonates happiness -Senin hakkındaki herşey mutluluk çınlıyor Now I wont settle for less -Artık daha azı için yerleşmeyeceğim Give me all the peace and joy in your mind -Aklındaki tüm barışı ve sevinci bana ver Everything about you pains my envying -Senin hakkındaki herşey imrenişimi acıtıyor Your soul cant hate anything -Ruhun hiçbirşeyden nefret edemiyor Everything about you is so easy to love -Senin hakkındaki herşey aşkı çok kolaylaştırıyor Theyre watching you from above -Onlar seni yukarıdan izliyor Give me all the peace and joy in your mind -Aklındaki tüm barışı ve sevinci bana ver I want the peace and joy in your mind -Aklındaki tüm barışı ve sevinci istiyorum Give me the peace and joy in your mind -Aklındaki barışı ve sevinci bana ver Everything about you resonates happiness -Senin hakkındaki herşey mutluluk çınlıyor Now I wont settle for less -Artık daha azı için yerleşemeyeceğim |
![]() |
![]() |
|