![]() |
One Direction Stole My Heart Türkçe Çeviri Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() One Direction Stole My Heart Türkçe Çeviri SözleriOne Direction Stole My Heart Türkçe Çeviri Sözleri One Direction Stole My Heart Türkçe Çeviri Sözleri ![]() (I waited for a girl like you) - (Senin gibi bir kız için bekledim) The light shines - Işık parlıyor It's getting hot on my shoulder - Omuzlarım ısınmaya başlıyor I don't mind, - Umursamıyorum This time it doesn't matter - Bu sefer önemli değil Cause your friends, - Çünkü arkadaşların They look good, you look better - İyi görünüyorlar, sen daha iyi görünüyorsun Don't you know all night - Bilmiyor musun, tüm gece I've been waiting for a girl like you to come around, round, round? - Senin gibi bir kızın buraya, buraya, buraya gelmesini bekledim Under the lights tonight - Bu gece ışıkların altında You turned around, and you stole my heart - Sen geriye döndün, ve kalbimi çaldın With just one look, when I saw your face - Sadece bir bakışla, yüzünü gördüğümde I fell in love - Aşık oldum It took a minute girl to steal my heart tonight - Bu gece kalbimi çalman bir dakika aldı kızım With just one look, yeah - Sadece bir bakışla, evet I waited for a girl like you - Senin gibi bir kız için bekledim I'm weaker - Ben güçsüzüm My worlds fall and they hit the ground - Dünyam yıkıldı ve yere düştü Oh life, come on head, don't you fail me now? - Oh hayat, hadi ama, beni yine başarısız yapma I start to say, - Diyecektim ki "I think I love you", but I make no sound - "Sanırım seni seviyorum", ama hiç ses çıkaramadım You know cause all my life, - Çünkü bütün hayatım boyunca I've been waiting for a girl like you to come around - Senin gibi bir kızın buraya gelmesini bekledim Under the lights tonight - Bu gece ışıkların altında You turned around, and you stole my heart - Sen geriye döndün, ve kalbimi çaldın With just one look, when I saw your face - Sadece bir bakışla, yüzünü gördüğümde I fell in love - Aşık oldum It took a minute girl to steal my heart tonight - Bu gece kalbimi çalman bir dakika aldı kızım With just one look, yeah - Sadece bir bakışla, evet I waited for a girl like you - Senin gibi bir kız için bekledim There is no other place that I would rather be - Başka olmak isteyeceğim hiçbir yer yok Than right here with you tonight - Bu gece senin yanında olmaktan başka As we lay on the ground I put my arms around you - Sana kollarımı sardım yere yatarken And we can stay here tonight - Ve bu gece burada kalabiliriz Cause there's so much that I wanna say, I wanna say - Çünkü diyeceğim, diyeceğim çok şey var Under the lights tonight - Bu gece ışıkların altında You turned around, and you stole my heart - Sen geriye döndün, ve kalbimi çaldın With just one look, when I saw your face - Sadece bir bakışla, yüzünü gördüğümde I fell in love - Aşık oldum It took a minute girl to steal my heart tonight - Bu gece kalbimi çalman bir dakika aldı kızım Under the lights tonight - Bu gece ışıkların altında You turned around, and you stole my heart - Sen geriye döndün, ve kalbimi çaldın With just one look, when I saw your face - Sadece bir bakışla, yüzünü gördüğümde I fell in love - Aşık oldum It took a minute girl to steal my heart tonight - Bu gece kalbimi çalman bir dakika aldı kızım With just one look, yeah - Sadece bir bakışla, evet I waited for a girl like you - Senin gibi bir kız için bekledim I waited for a girl like you - Senin gibi bir kız için bekledim |
![]() |
![]() |
|