|
|
Konu Araçları |
cevirileri, çevirisiyabancı, despina, sözleri, sözü, tha, thela, vandi, şarkı |
Despina Vandi Tha Thela Şarkı Sözleri Çevirisi-Yabancı Şarkı Sözleri Çevirileri Sözü |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Despina Vandi Tha Thela Şarkı Sözleri Çevirisi-Yabancı Şarkı Sözleri Çevirileri Sözüdespina vandi Tha Thela şarkı sözleri Çevirisi-Yabancı Şarkı Sözleri Çevirileri Sözü despina vandi Tha Thela şarkı sözleri Çevirisi-Yabancı Şarkı Sözleri Çevirileri Sözü Θα΄θελα να ήμουν δυνατή & Tha΄thela na imoyn dynati Güçlü olmak isterdim και να μ΄αγαπούσα πιο πολύ & kai na m΄agapoysa pio poly Ve kendimi daha fazla sevmek πιο πολύ απ΄ότι σ΄αγαπώ & pio poly ap΄oti s΄agapo Seni sevdiğimden daha fazla να μπορούσα να προστατευτώ & na mporoysa na prostateyto Ve kendime daha fazla dikkat edebilmek Θα΄θελα να ήμουν πιο σκληρή & Tha΄thela na imoyn pio skliri Daha fazla zalim olmak isterdim να κοιτούσα εμένα πιο πολύ & na koitoysa emena pio poly Kendine daha fazla bakmak να μην ήμουν πια το θύμα σου & na min imoyn pia to thyma soy Artık senin kurbanlarından biri olmamak να μη μ΄έπνιγε το κύμα σου & na mi m΄epnige to kyma soy Dalganla batmamak Θα΄θελα να μην υπήρχες & Tha΄thela na min ypirhes Senin varolmamanı isterdim κι άλλο όνομα να είχες & ki allo onoma na eihes Ve başka isme sahip olmanı να μην ήξερα πού μένεις & na min iksera poy meneis Nerede yaşadığını bilmemek isterdim τίποτα να μη σημαίνεις & tipota na mi simaineis Benim için hiç bir şey olmamanı Θα΄θελα να ήσουν ψέμα & Tha΄thela na isoyn psema Bir yalandan ibaret olmanı isterdim δίχως νόημα κανένα & dihos noima kanena Bir duygu olmaksızın μα έλα όμως που είσαι αλήθεια & ma ela omos poy eisai alitheia Ama sen gerçeksin σαν αγκάθι μεσ΄τα στήθια & san agkathi mes΄ta stithia Tıpkı göğüste ki dikenler gibi Θα΄θελα να γύριζα ξανά & Tha΄thela na gyriza ksana Tekrar geriye dönmek isterdim στη σελίδα που σε γνώρισα & sti selida poy se gnorisa Seni tanıdığım sayfaya να τη σκίσω να εξαφανιστεί & na ti skiso na eksafanistei Gömmek ve ortadan kaybetmek için να γλιτώσω απ΄την καταστροφή & na glitoso ap΄tin katastrofi Yıkımlarından korunmak için |
|