Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çeviri, direction, sözü, şarkı

One Direction Na Na Na Çeviri Şarkı Sözü

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[Liam] Weve got a bit of love/hate Birbirimize hem aşığız hemde birbirimizde nefret ediyoruz You take me to the edge then you hit the breaks Beni uçurumun kenarına kadar götürüp sonra frene basıyorsun I say its over one day, Bir gün biticek diyorum But then Im calling back begging you to stay Sonra seni geri çağırıp kalman için yalvarıyorum We make up then we break up all the time Sürekli bir barışıp bir küsüyoruz Ill say that I hate her song, then youll go request it the whole night long Sana şarkıdan nefret ettiğimi söylüyorum, sen o şarkıyı tüm gece istetiyorsun Some people say its so wrong but even when we fight, itll turn me on Bazıları çok yanlış diyorlar, ama kavga ederken bile beni baştan çıkarıyosun We make up then we break up all the time Sürekli bir barışıp bir küsüyoruz [Harry] Were na na na Önce na na na Then were yeah yeah yeah Sonra yeah yeah yeah Always na na na Hep na na na Then were yeah yeah yeah Sonra yeah yeah yeah [Zayn] No we cant make up our minds Hayır bir türlü karar veremiyoruz Cause when we think weve got it right Çünkü nezaman dogruyu anladığımızda We go na na na na, [Liam] You wanna party too late Geç saatlere kadar eğlenmek istiyorsun But when I do the same all you do is complain Ama ben aynısını yaptığımda tek yaptığın yakınmak oluyor You know that it drives me insane Biliyosun bu beni deli ediyor But when I get with you girl you make it okay Ama sonra seninle öpüşünce hepsini hallediyorsun We make up then we break up all the time sürekli bir küsüp bir barışıyoruz [Harry] Were na na na Önce na na na Then were yeah yeah yeah Sonra yeah yeah yeah Always na na na Hep na na na Then were yeah yeah yeah Sonra yeah yeah yeah [Zayn] No we cant make up our minds Hayır bir türlü karar veremiyoruz Cause when we think weve got it right Çünkü nezaman dogruyu anladığımızda We go na na na na,

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com