![]() |
Lady Gaga Living On The Radio Türkçe Çevirisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lady Gaga Living On The Radio Türkçe ÇevirisiLady Gaga Living On The Radio Türkçe Çevirisi Lady Gaga Living On The Radio Türkçe Çevirisi Lady Gaga Living On The Radio Türkçe Şarkı sözleri Lady Gaga Living On The Radio şarkısı Türkçe Çevirisi Living On The Radio Türkçe sözleri Lady Gaga Living On The Radio Türkçe Çevirisi I’m my own queen Kendimin kraliçesiyim But I’m living on, living on the the radio Ama radyoda, radyoda yaşıyorum That’s my dream Bu benim rüyam Stone river eyes And a lonely heart Ve yalnız bir kalp If I’m living on the radio Eğer radyoda yaşıyorsam They won’t tear me apart Beni parçalayamazlar 10 steps and roses on the tree 10 adım ve ağaçlarda güller 10 steps and lonely nights 10 adım ve yalnız geceler But you’ve still got me Ama sen hala yolda On the road bana sahipsin Road paved in gold altınla döşenmiş yolda Baby you must believe Bebeğim inanmalısın Baby you must be free Bebeğim özgür olmalısın Keep living on, living on the radio Yaşamaya, radyoda yaşamaya devam et That’s my dream Bu benim rüyam Baby you’ve gotta friend Bebeğim, arkadaşa ve And so many little monsters, yeah Birçok küçük canavara sahip olmalısın, evet Keep living on, living on the radio Yaşamaya, radyoda yaşamaya devam et And when there’s nowhere to go Ve gidecek yer olmadığında And your friends are gone Ve arkadaşların gittiğinde And you only got your daddy to call Ve yalnızca babacığını arayabildiğinde It will be all right, honey Her şey düzelecek tatlım ‘Cause your songs are on the radio Çünkü şarkıların radyoda olacak ‘Cause the showbiz, all the caviar Çünkü şov dünyası, tüm havyarlar The champagne and the sold out shows Şampanya ve tüm satılmış şovlar But it will be all right honey Ama her şey düzelecek tatlım ‘Cause your songs are on the radio Çünkü şarkıların radyoda olacak |
![]() |
![]() |
|