![]() |
Rihanna - Cockiness - Rihanna Cockiness (İngilizce, Türkçe Çeviri) Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rihanna - Cockiness - Rihanna Cockiness (İngilizce, Türkçe Çeviri) SözleriRihanna - Cockiness - Rihanna Cockiness (İngilizce, Türkçe Çeviri) Sözleri Rihanna - Cockiness - Rihanna Cockiness (İngilizce, Türkçe Çeviri) Sözleri Rihanna - Cockiness (Türkçe Çeviri) Suck my cockiness Kibrimi çek Lick my persuasion İkna edişimi yala Eat my poison Zehrimi ye And swallow your pride down, down Ve kıvancımı yut, yut, yut Place my wants and needs Benim isteklerimin ve ihtiyaçlarım Over your resistance Senin direncinin üzerinde And then you come around Ve böylece yola gelirsin You come around yola gelirsin You come around yola gelirsin I want you to be my sex slave seks kölem olmanı istiyorum Anything that I desire Arzu ettiğim tek şey Be one with my femin-ay Benimle beraber olman Set my whole body on fire Tüm vücudumu ateşe at They mad at Rihanna game Rihanna'nın oyunuyla çıldırıyorlar Taking over your empire Senin imparatorluğunu devralıyorlar She may be the queen of hearts O, gönüllerin kraliçesi olabilir But I'm gonna be the queen of your body parts Ama ben senin vücudunun her parçasının kraliçesi olacağım No one can do ya Hiç kimse seni The way that I do Benim gibi yapamaz Boy I wa-a-ant Evlat, s-e-n-i (Youuuuuu) İstiyorum I love it, I love it bayılıyorum, bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it, I love it bayılıyorum, bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it, I love it bayılıyorum, bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it when you eat it (x2) Onu yemene bayılıyorum (x2) Suck my cockiness Kibrimi çek Lick my persuasion İkna edişimi yala Eat my poison Zehrimi ye And swallow your pride down, down Ve kıvancımı yut, yut, yut Place my wants and needs Benim isteklerimin ve ihtiyaçlarım Over your resistance Senin direncinin üzerinde And then you come around Ve böylece yola gelirsin You come around yola gelirsin You come around yola gelirsin I can be your dominatrix Senin sadist kadının olabilirim Just submit to my every order Emirlerimi yerine getirmen yeterli Enter my diamond matrix Elmas matrixime gir If you want my golden flower Altın çiçeğimi istiyorsan Make me your priority Beni önceliğin yap There's nothing above my pleasure Arzularımın üzerinde hiçbir şey yok She may be the queen of hearts O, gönüllerin kraliçesi olabilir But I'm gonna be the queen of your body parts Ama ben senin vücudunun her parçasının kraliçesi olacağım No one can do ya Hiç kimse seni The way that I do Benim gibi yapamaz Boy I wa-a-ant Evlat, s-e-n-i (Youuuuuu) İstiyorum I love it, I love it bayılıyorum, bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it, I love it bayılıyorum, bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it, I love it bayılıyorum, bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it when you eat it (x2) Onu yemene bayılıyorum (x2) Homie don't beat it like a bullet Onu bir kuırşun gibi harcama dostum Beat my drum drum Davulumu yen Like a drum line boogie Sıvışan bir müzik grubu gibi (I love it when you) Dive head first if you wanna İstersen önce başa dal Sing to my body Vücüduma şarkı söyle Hold me tight mister lover Sıkı tut beni sevgili aşkım (I love it when you) Do it like I do it Benim yaptığım gibi yap Like I said Söylediğim gibi Keep it up, boy Devam et, evlat We can do this all day Bunu tüm gün yapabiliriz Be my Harlem Harlem'im ol And me St ![]() Ve ben de St ![]() Never found nobody Bunu böyle yapacak That will do it this way Hiçkimseyi bulamadım No one can do ya Hiç kimse seni The way that I do Benim gibi yapamaz Boy I wa-a-ant Evlat, s-e-n-i (Youuuuuu) İstiyorum I love it, I love it bayılıyorum, bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it, I love it bayılıyorum, bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it, I love it bayılıyorum, bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it when you eat it Onu yemene bayılıyorum I love it when you eat it (x2) Onu yemene bayılıyorum (x2) ![]() |
![]() |
![]() |
|