|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
almak, araba, avantajları, chevrolet, elektrikli, istiyorum, volt |
![]() |
Elektrikli Araba Almak İstiyorum - Elektrikli Araba Avantajları - Chevrolet Volt |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elektrikli Araba Almak İstiyorum - Elektrikli Araba Avantajları - Chevrolet VoltElektrikli Araba Almak İstiyorum - Elektrikli Araba Avantajları - Chevrolet volt Elektrikli Araba Almak İstiyorum - Elektrikli Araba Avantajları - Chevrolet volt Elektrikli Araba Almak İstiyorum Elektrikli Araba Avantajları Chevrolet volt;Türkiye’ye 2012′de gelmesi bekleniyor ![]() En uzun menzilli elektrikli araba Chevrolet Volt’un fiyatı Almanya için 41 ![]() ![]() Otomotiv sektörünün uzun menzilli ilk elektrikli otomobili Chevrolet Volt’un Cenevre Otomobil Fuarı’nda Almanya için fiyatı 41 ![]() ![]() ![]() Almanya’da 41 ![]() ![]() Chevrolet Volt’un, elektrik şarj ünitesi (pil) 8 yıl/160 ![]() ![]() Chevrolet Volt, hali hazırda piyasada bulunan diğer elektrikli veya hibrit araçlardan farklı bir sisteme sahip ![]() ![]() ![]() ![]() Chevrolet Volt 230V’luk şehir cereyanına veya herhangi bir elektrik çıkışına bağlanarak şarj edilebiliyor ![]() Chevrolet Volt müşterilerin bir sedan gövde tipi otomobilden bekleyecekleri geniş ve ferah alan, konfor ve güvenlik özelliklerini sunmakta ve yenilikçi tasarıma sahip renkli iç mekan , aydınlatma ve deri döşeme sunmaktadır ![]() ![]() Chevrolet Volt, diğer Chevrolet modellerinde de olduğu gibi geleneği bozmadı ![]() ![]() ![]() Chevrolet Volt, 2011 yılının son aylarında Avrupa’da ve 2012’de Türkiye’de olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|