![]() |
Anne Oğul Diyalogları |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Anne Oğul Diyaloglarıoğul- aloo, naber anne anne- iyilik ![]() oğul- yok dışardayım, zaten geç gelirim ![]() anne- iyi erken gel ![]() oğul- anne geç gelirim demek için aradım zaten ![]() anne- olsun sen yine erken gel ![]() banyodasındır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anne- oğlum niye kilitliyosun kapıyı ![]() ![]() ![]() oğul- anne naapıyosun yaa? anne- naapıcam oğlum, bi bez alıp çıkıcam ![]() ![]() ![]() oğul- ya anne banyodayım farkındaysan ![]() ![]() ![]() anne- noolcak ki? sen benim oğlumsun ![]() ![]() ![]() oğul- annnneee!!! ben senin oğlunum ama 25 sene önceki oğlun değilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oğul- anne, nutella var mi? anne- yok ama zeytin ezmesi var ![]() anne-ühühüü ![]() ![]() ![]() oğul-ne oldu ki? anne-sus sus ![]() ![]() ![]() ![]() oğul-ne diyosun yahu ![]() anne-sus yalan soyleme cekmecende buldum ![]() ![]() ![]() oğul-demek sen cekmece karıştırıyosun ne buldun? anne-ne olucak bu haplari buldum ![]() ![]() oğul-aa bakiyim neymis onlar ![]() ![]() ![]() ![]() oğul-ühühü ![]() ![]() oğul-himm ![]() ![]() anne-nasil sakiz yalan soyleme? oğul-basbaya sakiz iste ![]() ![]() anne-hap degil yani onlar ? oğul-hayirr ![]() ![]() ![]() anne-ya hap olsalardi ![]() ![]() ![]() oğul-oeeeh! aksam yemeginden sonra oglunun meyve yemedigini 20 senede bir turlu kabullenemeyen anne: oglum sana meyve soyayim mi? ogul: istemiyorum anne ![]() ![]() ![]() ![]() anne: peki o zaman elma soyayim?! ogul: tesekkurler anne istemiyorum anne: portakal? ![]() ![]() ![]() ogul: annecim istemiyorum dedim ya ![]() ![]() anne: muzlu sut de mi icmiceksin? ogul: anne en basta genel bi kume olarak meyve yemicemi soledim ![]() anne: iyi be iyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogul: ya anne ne alakasi war simdi ya ![]() ![]() ![]() (anne gider 5 dakka sonra elinde elma ve portakallarla bezeli bir tabakla geri doner) anne: istersen yersin ![]() ![]() ![]() ogul: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() moral bozuktur can sıkkındır surat asılmıştır anne oflar puflar ve sonra; -oğlum söylemiyeyim dedim ama bak çok ciddiyim bişeyler kullanmıyosun dimi -nası yani bişeyler? -ne bilm uyuşturucu falan -ya anne saçmalama yaa nerde çıkarıyosun -test yaptırmaya varmısın -varım! -neyse ![]() ![]() anne ile oğul farklı şehirlerdedir ![]() oğul- nasılsın annecim? anne- iyiyim de seni merak ettim, aç aç geziyosun heralde oğul- niye ki? ( dumur biiir) anne- yemek boğazımdan geçmedi de, dedim oğlum aç heralde oğul- ![]() ![]() ![]() kız arkadaşımla buluşup eve döndükten sonra ![]() ![]() ![]() oğul: anneaaa ben geldim anne: hoşgeldin ![]() oğul: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anne: ne bakıyon? oğul: ne diyon anne sen? ne gelini ya anne: e kız arkadaşınla buluşmadın mı sen? oğul: e evet de anne 2 ay oldu daha dur ya ![]() ![]() ![]() anne: olsun olsun ![]() ![]() ![]() oğul: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anne: aman iyi be ![]() ![]() ![]() bir süre sonra ![]() ![]() ![]() anne: ben gelinimi ata bindircem davullu zurnalı düğün yapçam oğul: ufff annee öyle gelin bulamazsın şimdi kimse binmez öyle ata filan anne: pırlanta kolyeyi takınca bak daha neler yapar o ![]() ![]() ![]() oğul: oy oy oy kaynanaya bak be!! anne birkac gun evde degildir ![]() ![]() anne-oglum bu ne hal ben boyle mi biraktim evi ![]() oğul-ne yapayim annecim, temizleyen olmadi ![]() anne-bu yatagin hali ne, neden toplamadin ![]() oğul-wala, kiz sadece yatarim dedi ![]() - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -hahahahha oğul : anne beni arayan oldu mu ben disardayken? anne : evet bi kiz aradi ![]() oğul : kim? anne : sey ![]() ![]() ![]() oğul: hah basladik yine anne : z ile basliyodu galiba oğul : zümrüt mü? anne : hah galiba oğul : zeynep mi yoksa? anne : evet, evet zeynep ![]() oğul : ya anne bak, emin misin? neden yazmiyosun ya madem hatirlamicaksin? anne : az yiyin de bi sekreter tutun, unutuyorum iste ![]() oğul : peki ![]() (gece msj) gözde : insan bi merak eder arar bi geri ![]() oğul : ama, ama ![]() ![]() ![]() ![]() oğlan: anne yeni adığım kot pantolonu bulamıyorum? anne: ben de sana yeni bir pantolon al diycektim zaten evladım, eski püskü pantolonlarla işe gidiyorsun ![]() ![]() oğlan: anam daha dün aldım ya bi tane eskitme kot pantolon ![]() ![]() ![]() ![]() anne: dizlerindeki yırtıkları diktiğim pantolonu mu diyorsun? oğlan: peki anne ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() :D :D :D Harika ya :D Şu meyve meselesi de aynen benimkine benziyor zaten, görünce kahkahayı bastım :D Teşekkürler virüs ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|