|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hastaneler, hastaneleri, or devlet, or ssk, or özel |
![]() |
Hastaneler /Devlet Hastaneleri /Ssk Hastaneleri /Özel Hastaneler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hastaneler /Devlet Hastaneleri /Ssk Hastaneleri /Özel HastanelerDEVLET HASTANELERİ Hastaneler /Devlet hastaneleri /Ssk hastaneleri /Özel hastanelerDevlet Hastaneleri Çanakkale Çan Devlet Hastanesi Çankırı Devlet Hastanesi Çorlu Devlet Hastanesi Çorum İskilip Devlet Hastanesi İstanbul Çatalca Devlet ve Bölge Trafik Hastanesi İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi İstanbul İstinye Devlet Hastanesi İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Bakırköy Dr ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul Baltalimanı Kemik Hastalıkları Hastanesi İstanbul Bayrampaşa Devlet Hastanesi İstanbul Dr ![]() İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İstanbul Haydarpaşa Numune Eğt ![]() ![]() İstanbul Kadıköy Koşuyolu Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Kartal Dr ![]() İstanbul Pendik Devlet Hastanesi İstanbul Prof Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastanesi İstanbul Süreyyapaşa Göğüs ve Kalp Damar Hastanesi İstanbul Yedikule Göğüs ve Cerrahi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastanesi İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi İzmir Aliağa Devlet Hastanesi İzmir Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi İzmir Diş Eğitim Ve Araştırma Hastanesi İzmir Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi İzmir Tepecik Dr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzmir Tepecik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi Şanlıurfa Devlet Hastanesi Adıyaman 82 ![]() Adıyaman Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi Adana Ceyhan Devlet Hastanesi Adana Doğum Ve Çocuk Bakımevi Adana Numune Hastanesi Afyon Devlet Hastanesi Afyon Dinar Devlet Hastanesi Afyon Kocatepe Devlet Hastanesi Aksaray Devlet Hastanesi Anamur Devlet Hastanesi Ankara Dr ![]() Ankara Dr ![]() Ankara Dr ![]() Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara Güdül Devlet Hastanesi Ankara Kalecik Devlet Hastanesi Ankara Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Başkanlığı Antalya Alanya Devlet Hastanesi Antalya Atatürk Devlet Hastanesi Antalya Finike Devlet Hastanesi Antalya Serik Devlet Hastanesi Ardahan Devlet Hastanesi Aydın Devlet Hastanesi Aydın Nazilli 82 ![]() Balıkesir Bandırma Kapıdağ Devlet Hastanesi Balıkesir Burhaniye Devlet Hastanesi Balıkesir Devlet Hastanesi Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi Bayburt Devlet Hastanesi Bilecik Devlet Hastanesi Burdur Devlet Hastanesi Bursa Çocuk Hastanesi Bursa Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Bursa A ![]() ![]() Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi Bursa Devlet Hastanesi Bursa Mudanya Devlet Hastanesi Bursa Muhammer Ağım Gemlik Devlet Hastanesi Bursa Orhaneli Devlet Hastanesi Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Denizli Devlet Hastanesi Denizli Pamukkale Servergazi Devlet Hastanesi Diyarbakır Devlet Hastanesi Diyarbakır Göğüs Hastalıkları Hastanesi Dr ![]() Edirne Devlet Hastanesi Elazığ Devlet Hastanesi Elazığ Ruh Sağlıgı Ve Hastalıkları Hastanesi Erzincan Devlet Hastanesi Erzurum Dr ![]() Erzurum Numune Hastanesi Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi Eskişehir Doğum ve Çocuk Bakımevi Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi Gaziantep Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Hatay İskenderun Devlet Hastanesi Hatay Devlet Hastanesi Iğdır Devlet Hastanesi Isparta Devlet Hastanesi Isparta Doğum Ve Çocuk Bakımevi Isparta Gülkent Devlet Hastanesi Kütahya Emet Devlet Hastanesi Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi Kütahya Tavşanlı 82 ![]() Kütahya Yoncalı Hidrotepi ve Fizik Tedavi Hastanesi Kırklareli Devlet Hastanesi Kırklareli Lüleburgaz Devlet Hastanesi Karabük Safranbolu Devlet Hastanesi Kastamonu Devlet Hastanesi Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi Kayseri Devlet Hastanesi Kayseri Prof ![]() ![]() ![]() Konya Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Konya Dr ![]() Konya Dr ![]() Konya Numune Hastanesi Manisa Akhisar Devlet Hastanesi Manisa Ali Naili Erdem Devlet Hastanesi Manisa Devlet Hastanesi Manisa Ruh Sağlığı Hastanesi Mersin Devlet Hastanesi Muğla 75 ![]() Muğla Devlet Hastanesi Niğde Devlet Hastanesi Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi Ordu Devlet Hastanesi Pozantı Devlet Hastanesi Rize Devlet Hastanesi Sakarya Devlet Hastanesi Sivas Keykavus Devlet Hastanesi SSK İzmit Bölge Hastanesi Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Tekirdağ Devlet Hastanesi Tekirdağ Hayrabolu Devlet Hastanesi Tekirdağ Malkara Devlet Hastanesi Tokat Erbaa Devlet Hastanesi Tokat Turhal Devlet Hastanesi Trabzon Doğum Ve Çocuk Bakımevi Trabzon Numune Hastanesi Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi Van Devlet Hastanesi Van Yüksek İhtisas Hastanesi Zonguldak Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Özel Hastaneler, İstanbul Özel Çamlıca Ömür Hastanesi, Üsküdar Özel Çamlık Hastanesi, Bakırköy Özel Ömür Hayat Hastanesi, Bahçelievler Özel İlgi Hastanesi, Güngören Özel İncirli Hastanesi, Bakırköy Özel İstanbul Şafak Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel İstanbul Cerrahi Hastanesi, Şişli Özel İstanbul Göz Hastanesi, Bahçelievler Özel İstanbul Hospital, Küçükçekmece Özel İstanbul Medicine Hospital, Bağcılar Özel İstanbul Medipol Hastanesi (Esma Hatun), Kadıköy Özel 29 Mayıs Hastanesi, Fatih Özel Acıbadem Bakırköy Hastanesi, Bakırköy Özel Acıbadem Hastanesi, Kadıköy Özel Acıbadem Kozyatağı Hastanesi, Kadıköy Özel Afiyet Hastanesi, Ümraniye Özel Alman Hastanesi, Beyoğlu Özel Amerikan Hastanesi, Şişli Özel Arnavutköy Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Ataköy Dünya Göz Hastanesi, Bakırköy Özel Ataköy Hastanesi, Bahçelievler Özel Atlas hastanesi, Ümraniye Özel Avcılar Anadolu Hastanesi, Avcılar Özel Avcılar Hospital, Avcılar Özel Avrasya Hospital, Zeytinburnu Özel Avrupa Şafak Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Avrupa Florence Nıghtıngale Hastanesi, Şile Özel Avusturya Sen Jorj Hastanesi, Beyoğlu Özel Büyükçekmece Hastanesi, Büyükçekmece Özel Bağcılar Hastanesi, Bağcılar Özel Balat Or-Ahayım Hastanesi, Fatih Özel Bayrampaşa Göz Hastanesi, Bayrampaşa Özel Bilge Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Dünya Göz Hastanesi, Beşiktaş Özel Delta Hospital, Maltepe Özel Dentistanbul Diş Hastanesi, Beşiktaş Özel Derman Hastanesi, Zeytinburnu Özel Doğan Hastanesi, Küçükçekmece Özel Dr Pakize Tarzı Hastanesi, Şişli Özel Dr Sadık Ahmet Hastanesi, Küçükçekmece Özel Duygu Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Esenler Ensar Hastanesi, Esenler Özel Esenler Hayat Hastanesi, Esenler Özel Florence Nıghtıngale Hastanesi, Şişli Özel Fransız Lape Hastanesi, Şişli Özel Göztepe Şafak Hastanesi, Kadıköy Özel Göztepe Hastanesi, Kadıköy Özel Güney Hastanesi, Esenler Özel Güngören Hastanesi, Güngören Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Gelişim Hastanesi, Bahçelievler Özel Hattat Hastanesi (Royal Green Hospital), Beşiktaş Özel Haznedar Sağlık Hastanesi, Bahçelievler Özel Hizmet Hastanesi, Bahçelievler Özel International Hospital, Bakırköy Özel J ![]() ![]() Özel Kadıköy Şifa Hastanesi, Kadıköy Özel Kadıköy Ferihan Laçin Hastanesi, Kadıköy Özel Kadıköy Vatan Hastanesi, Kadıköy Özel Kadıoğlu Hastanesi, Şişli Özel Kolan Hastanesi, Güngören Özel Kozyatağı Central Hospital, Kadıköy Özel Mecidiyeköy Çevre Hastanesi, Şişli Özel Medical Park Hospital, Fatih Özel Medicana Hospitals Çamlıca (Çamlıca Hayat Hastanesi), Üsküdar Özel Medicana Hospitals (Avcılar Hayat Hastanesi), Avcılar Özel Meltem Doğum ve Çocuk Hastanesi, Güngören Özel Memorial Hastanesi, Şişli Özel Metropolitan Florence Nıghtıngale Hastanesi, Beşiktaş Özel Nisa Hastanesi (Hayrunnisa Hastanesi), Bahçelievler Özel Okmeydanı Hastanesi, Beyoğlu Özel Onur Hastanesi, Silivri Özel Osmanoğlu Hastanesi, Şişli Özel Pendik Şifa Hastanesi, Pendik Özel Safa Hastanesi ve Doğum Evi, Bağcılar Özel Saygı Hastanesi, Sultanbeyli Özel Silivri Millet Hastanesi, Silivri Özel Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, Zeytinburnu Özel Türkiye Gazetesi Hastanesi, Şişli Özel Tem Hastanesi, Küçükçekmece Özel Umut Hastanesi, Kartal Özel Yıldıztabya Bilge Hastanesi, Gaziosmanpaşa Özel Yeni Ufuk Hastanesi, Bağcılar Özel Yunus Emre Hastanesi, Üsküdar İstanbul SSK Hastaneleri Listesi Bakırköy Devlet Hastanesi S ![]() ![]() Bakırköy Ruh ve Sinir Has ![]() ![]() ![]() Baltalimani Kemik Hastalıkları Hastanesi S ![]() ![]() Beykoz Çocuk Gögüs Hastalıkları Hastanesi S ![]() ![]() Beykoz Devlet Hastanesi S ![]() ![]() Beyoğlu Hastanesi S ![]() ![]() Bezmialem Valide Sultan Vakıf Gureba Hast ![]() ![]() ![]() Büyükada Devlet Hastanesi S ![]() ![]() Çatalca Devlet ve Bölge Trafik Hastanesi S ![]() ![]() Darülaceze Hastanesi S ![]() ![]() Deri ve Tenasül Hastalıkları Hastanesi S ![]() ![]() Gata Haydarpaşa Eğitim Hastanesi S ![]() ![]() Gümüşsuyu Askeri Hastanesi S ![]() ![]() Haseki Hastanesi S ![]() ![]() Haydarpaşa Numune Hastanesi S ![]() ![]() Heybeliada San ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçerenköy PTT Hastanesi S ![]() ![]() İstanbul 70 ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul Esnaf Hastanesi S ![]() ![]() İstanbul Polis Hastanesi S ![]() ![]() İstanbul Üni ![]() ![]() ![]() İstanbul Üni ![]() ![]() ![]() İstanbul Üni ![]() ![]() ![]() İstanbul Üni ![]() ![]() ![]() İstinye Devlet Hastanesi S ![]() ![]() Kartal Acil Yardım ve Trafik Hastanesi S ![]() ![]() Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi S ![]() ![]() Kasımpaşa Deniz Hastanesi S ![]() ![]() Koşuyolu Kalp ve Araştırma Hastanesi S ![]() ![]() Lepra Hastanesi S ![]() ![]() Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi S ![]() ![]() Marmara Üni ![]() ![]() ![]() Marmara Üni ![]() ![]() ![]() Pendik Devlet Hastanesi S ![]() ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() PTT Hastanesi S ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sağmalcılar Devlet Hastanesi S ![]() ![]() Sait Çiftçi Kamu Sağlığı Merkezi S ![]() ![]() Sariyer İsmail Akgün Devlet Hastanesi S ![]() ![]() Silivri Devlet Hastanesi S ![]() ![]() Sosyal Sigortalar Kurumu Hastaneleri S ![]() ![]() SSK Kadıköy Dispanseri S ![]() ![]() SSK Kartal Hastanesi S ![]() ![]() 19 Mayıs Universite 55139 SSK Küçükçekmece Dispanseri S ![]() ![]() SSK Levent Dispanseri S ![]() ![]() Şişli Etfal Hastanesi21 S ![]() ![]() Taksim Hastanesi S ![]() ![]() TCDD Yakacık Hastanesi S ![]() ![]() Türkiye Denizcilik Islt ![]() ![]() ![]() Velidebağ Ögretmenler Hastanesi S ![]() ![]() Yedikule Göğüs Hast ![]() ![]() ![]() ![]() Zeynep-Kamil Kadın ve Çocuk Has ![]() ![]() ![]() ![]() A ![]() ![]() ![]() ![]() Fax 0312 355 21 35 A ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|