Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Süpermarket

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşurelik, bulgur, graziantep, özsarı

Graziantep Özsarı Aşurelik Bulgur 7 Kg

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

BULGUR NEDİR?
Tarihi 4000 yıl öncesine kadar dayanan bulgur, insanoğlunun en eski besin maddelerinden biri olan buğdayın, temizlenmesi, yarı kaynatılması, kurutulması, çeşitli boylardaki tanecikler halinde öğütülmesiyle elde edilir Değişik damak zevkleriniz ve çeşitli yemekleriniz için ATAR BULGUR'da birçok boyutta bulgur üretilmesine rağmen, daha çok istenen köftelik bulgur ve iri bulgur çeşitlerine üretimde ağırlık verilmektedir Sonuçta besleyici, çok yönlü, uzun ömürlü çeşitlerimizle sofralarınıza gelmiş oluyoruzÇoğunlukla kırılmış buğday ve bulgur karıştırılmaktadır Oysa bulgur daha üretim aşamasında kaynatılarak, kırılmış buğdayın aksine çok az bir pişirilmeyle bile yenilecek hale gelmektedir Bulgur ile yemek yapılırken, su tarafından iyice ıslanınca yemeğin diğer malzemeleri rahatlıkla katılabilirYemek tariflerinde çevrilmiş pirinç olarak da karşımıza çıkabilen bulgur aslında pirinçden çok daha besleyicidir

ÖZ SARI BULGUR

1978 yılından beri beğeni ile tüketilen ÖZSARI Bulgurları dünyanın en zengin mutfağına sahip olan ülkemizde ve birçok ülkede TSE, ISO 9001 ve HACCP belgeleriyle kalitesini ispatlamıştır Kurulduğu günden beri AR-GE çalışmalarına önem veren firmamız sürekli kendini yenileyerek bulgur sektöründe vazgeçilmez bir marka 1997 yılında kapalı kurutma sistemine geçen firma kaliteli ve hijyenik üretim politikasını daha da ileriye taşımıştır 2000-2003 yıllarındaki yatırımlarıyla 5000 m² kapalı ve 20000 m² açık olmak üzere toplam 25000 m² faaliyet alanıyla günlük üretim kapasitesini 70 ton'a çıkarmıştır Özsarı Bulgurları, protein, vitamin ve kalsiyum, fosfor, potasyum gibi mineral maddelerce zengin olan ISınıf Durum buğdaylarından üretilmektedir Hasat mevsiminde özenle seçilen buğdaylar, çok aşamalı kalite sistemi uygulanan ÖZSARI tesislerinde yüksek kalite standartlarında işlenmektedir

100 g PişmemişAşurelik Bulgurun Besin Öğeleri

Enerji (Kalori)

354 kcal

Potasyum

318 mg

Karbonhidrat

78,2 g

Kalsiyum

34,8 mg

Protein (%)

10,8 g

Fosfor

309,6 mg

Yağ (%)

1,46 g

Demir

4,48 mg

NET AĞIRLIK : 1000 g

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 07092012
25,92 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com