|
|
#1321 | |
|
ctn_86
|
Alıntı:
sosyo911 mrb ![]() ![]() sitemizde yazı için ideal bi karakter büyüklüğü var bu da iki numara![]() ![]() zaten otomatik![]() ![]() sen yazdığında 2 büyüklüğünde gidio![]() ![]() ![]() çok gerekli olmadıkça yazı karakterini büyütmezsen sevinirim![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1323 |
|
İSİMSİZ KARANLIK
|
Bak şu pis şeytana ya :D N'oldu Rahatsız'ım, niye hayıflandın gene? Dostuna mı üzülüyorsun hâlâ? ![]()
|
|
|
|
#1326 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ SaoL ßurcu ![]() ![]() Kendime şaşırıyodum ZAten ßugün çok güzeL geçti diye![]() Hah çok güzeL geçen 1 günün Sonu![]() ![]() ~~
|
|
|
|
#1327 |
|
suskun
|
Rahatsız daha fazla üzme kendini artık lütfen yaaa:((
|
#1329 |
|
suskun
|
neoldu yosun sende off çekiyosun:((bugün herkeze neoldu böyle ![]() ![]() Benden de içten bir OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF![]() ![]() ![]() ![]() OFFFFFFFFFFFFFFF
|
|
|
|
#1330 |
|
yosun_26
|
yaa cidden hayatta herşey çok sıkıcı olmaya başladı sanki herşey düzeleceğine daha kötü oluyo ya biz bişeyleri düzeltemiyoruz yada hayatta bişeylerin sonu gelio ama biz farkında değiliz ![]() ![]() anlamadım yani suskun ondan ooooff of
|
|
|
|
#1331 |
|
YOLKESER
|
Sevmek bile sıkıcı oldu ya, bıktım artık hergün çok monoton oldu bu hayatta gerçekten haklısınıss arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|