![]() |
Klavyeye Bakmak Yasak... |
![]() |
![]() |
#1 |
90burcu
|
![]() Klavyeye Bakmak Yasak...ben şimdi bi cümle yazıyorum alttaki yazdığım cümleyi klavyeye bakmadan aynen yazmaya çalışıyo oyunun kuralı klavyeye bakmak yasak kopya çekmeyin sakın!!! yazan başka bi cümle yazıyo bu defa klavyeye bakarak alttakide tekrarlıyo başlıyalım mı? ii eğlencelerr evet cümlemiz ![]() ![]() ![]() dal sarkar kartal kalkar kartal kalkar dal sarkar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() söylemeyi beceremedik de yazması nasıl olacak, bir de bakmadanmış ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() dal sarjar hartal kaljar kartal kalkar dal sarkar:)) (bu kadar yapabildim) Bu yoğurdu sarımlasakta mı saklasak yoksa sarımlamasaktamı saklasak ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ergenekon
|
![]() Bu yoğurdu, sarımlasakta mı saklasak ? Yoksa sarımlamasakta mı saklasak ![]() ![]() ![]() ![]() bak imalasına uygun yazdım, hiç de bakmadım ben zaten yazarken klavyeye hiç bakmam:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pesimistt
|
![]() dal sarkae jartsl kalkar kartal kalkar dal sarkae :))
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
90burcu
|
![]() bak imlasına ıuygun yazdım,h,ç de bakmadım ben zaten yazarken klavyeye hiç bakmam:) bjk sen bizim herşeyimizsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
tatia27
|
![]() galatasaray sem biziöm herşeyimizsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() agzı açık ayran budalası ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ergenekon
|
![]() neden şaşırıyorsun ki d100 bilgisayrlarları tanısaydın, klavye ayarı f den q ya döndüğünde ve her harfin yeri değiştiğinde el yordamıyla birkaç hafta harf bulmaya çalışınca mecburen gözü kapalı harflerin yerini ezberlersin, ya da ticaret meslek lisesi 1 sınıf öğrencisi bile ilgili bölümde gözlerini mendille kapatsanız on parmak yazar ![]() |
![]() |
![]() |
|