Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Mobilya & Ev Tekstili

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dedektörü, mini, para

Mini Para Dedektörü

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mini Para Dedektörü

Mini Para Dedektörü

Elinizin altındaki bu küçük yardımcınızla elinizde bulununan paranın sahte olup olmadığını 2 farklı özelliği sayesinde hem manyetik alan kontrolü hemde UV ışın kontrolüyle kesin bir şekilde kontrol edebilirsiniz

Boyut olarak avuç içine sığacak biçimde tasarlanan bu ürün el ve boyuna asılabilen aparatıyla beraber gönderilecektir

Ürün Özellikleri :
  • Manyetik alan kontrolü yaparak kesin sonuç
  • Hem UV(MOR IŞIK) hem Manyetik alan kontrolü yapabilmektedir
  • Gerçek para da sesli ve ışıklı uyarı verir
  • Tüm ülke paralarında etkilidir

MANYETİK ALAN DENETİMİ
  • Cihazın yan tarafındaki MG düğmesine basılarak banknotun manyetik alanına temas ederek taranır Banknot gerçekse, cihaz bip sesi çıkarır Banknot sahte ise ses çıkarmayarak kullanıcıyı sahte konusunda uyarır

UV DENETİMİ
  • Cihazın üstündeki UV düğmesine basılarak mor ışık (UV) sayesinde denetim yapılır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 07092012
34,90 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com