Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, istanbulda, kepsutlu, rezzan, yazarken

İstanbul'da Aşk'ı Yazarken - Rezzan Kepsutlu

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul'da Aşk'ı Yazarken - Rezzan Kepsutlu

Hakkında

“Neden sinirlendiğin ve üzüldüğün zamanlardaki gibi davranmıyorsun? Ellerini sımsıkı tutacağına, bir şeyleri parçala Hadi tekmele eşyaları Duvarları yumrukla” “Zayıf görünmemek için kendimi tutuyorum Güç denilen şey, içi boş bir kabuk benim için

Birisi parmağıyla bastırsa, o da parçalanıp dağılacak” “Benim için de… Baksana seni sevmediğimi söylemeye korkuyorum Onu seviyorum, onu” “Ne yazık ki biliyorum” “Hayır hayır ben neler söylüyorum elbette seni seviyorum Bunca zaman beraber olduk

Birlikte sevişmeyi öğrendik En önemlisi birlikte mücadele ettik Emek verdik birbirimize” “Demek ki emek denilen şey, yere düşmeye mahkûm bir aprakmış” “Senden ayrılsam, bütün değerlerimi yitireceğim Ben seni seçtim Yani emeği

“Bana dokunurken, ellerin onun bedeninde gezinecek Gözlerini kapatıp onu öpeceksin, benim kollarımda Karşında beni görünce ürpereceksin Doğrulup bir sigara yakacaksın ve dumanı ona doğru gidecek Ben öyle de yokum, böyle de

Künyesi

· Truva Yayınları
· Basım Tarihi : 10 - 2010
· ISBN : 978-605-5638-77-1
· Sayfa Sayısı : 120
· Etiket Fiyatı : 500 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com