Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
berna, butik, gürşen, işıl, pastacılık, sözer

Butik Pastacılık - İşıl Sözer Berna Gürşen

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Butik Pastacılık - İşıl Sözer Berna Gürşen

Kitap Özet

Garanti Emeklilik Hobi Kulüpleri Yemek Kulübü pasta tutkunlarına ‘nefis' bir armağan sunuyor Butik pastacılığa gönül vermiş iki girişimci yürek Işıl Sözer ve Berna Gürşen, Boyut Yayıncılık'tan çıkan yeni kitapları ‘Butik Pastacılık' ile tüm amatör mutfak meraklılarını hobilerini hayata geçirmeye davet ediyor

Bir pastaneyi butik kılan üretim felsefesidir Bir butik pastane katkı malzemesi veya hazır karışım kullanmaz Seçimi daima doğal olandan yanadır Taze, doğal ve kişiye özel üretim yapar Elinizde tutmakta olduğunuz ‘Butik Pastacılık' kitabı tam da bu felsefe üzerine kurulmuştur ‘Butik Pastacılık' pastaya gönül veren Berna Gürşen ve Işıl Sözer'in birikimlerini tüm pastaseverlerle paylaşma isteklerinin sonucunda ortaya çıktı Kitap hem içerdiği birbirinden farklı türdeki 70 reçeteyle, hem de butik felsefesiyle diğerlerinden özenle ayrılmayı hak ediyor

Hem pastacılığa yeni başlayanlar hem de geliştirmek isteyenler için en çok merak edilen reçetelerin bütün detayları ve adım adım fotoğraflı yapım aşamalarının yer aldığı ‘Butik Pastacılık' içerisinde sizin de mutlaka denemek isteyeceğiniz lezzetler olacaktır Her tarifte malzemeler hem kap ölçüleri, hem de ağırlık ve hacim ölçüleri ile birlikte verildi

Hürkan Tabanlı'nın birbirinden özel fotoğraflarıyla renklendirilmiş 240 sayfalık ‘Butik Pastacılık' kitabında; kurabiyeler, kekler, tartlar, çikolatalar, şekerlemeler, pastalar ve pasta süsleme fikirleri iştah açıcı bir görsellikle lezzetleniyor Mutfakta kullanılan malzemeler ve aletlerden oluşan teknik bilgilerle birlikte, ‘Butik Pastacılık' kitabıyla pasta yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı

Kitap Ön Yüzü

Kitap Künyesi

Butik Pastacılık - Işıl Sözer Berna Gürşen
· Boyut Yayınları
· Basım Tarihi : 10 - 2010
· ISBN : 9789752307315
· Sayfa Sayısı : 240
· Etiket Fiyatı : 5900 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com