Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
küçük, prens

Küçük Prens .

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçük Prens .

Yazar : Antoine De Saint-Exupery

Altı yaşındayken Gerçek Öyküler adlı, balta girmemiş ormanlardan söz eden bir kitapta korkunç bir resim görmüştüm Boa yılanının bir hayvanı nasıl yuttuğunu gösteriyordu Resmi yukarıya çizdim Kitapta şunlar yazılıydı: "Boa yılanı avını bütün halinde çiğnemeden yutar Ondan sonra hiçbir yere kımıldayamaz ve altı ay süren sindirimi boyunca uyur" Balta girmemiş ormanlar üzerine uzun uzun düşündüm bunları okuyunca Sonra da biraz çaba ve renkli kalemle ilk resmimi yaptım İşte 1 numaralı resmim aynen şöyleydi: Yayınevi´nin Notu: Küçük Prens´in Türkçe kitap, kaset, ve CD olarak üretim, basım, yayım ve dağıtım hakları, 1987, 1988 ve 1998 yıllarında yapılan sözleşmelerle Editions Gallimard tarafından Mavibulut Yayınları´na verilmiştir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com