Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ait, kalbin

Kalbin Bana Ait

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kalbin Bana Ait

New York Times en çok satan kitaplar listesinin ustasından, insan ruhunun en karanlık korkularına ve bizi gerçek biz yapan, kelimelerle tarif edilemeyen gizemlere inen sürükleyici bir gerilim Genç adam korkunç sözcüklerle başlayan bir savaşta, kendisini varlığıyla savaşırken bulur…

Otuz dört yaşındaki genç girişimci Ryan Perry ülkenin en zengin adamlarından biridir ve bir erkeğin isteyeceği her şeye sahiptir Sörf yaparken kalbine korkunç bir ağrı saplanınca doktora gider ve tedavisi mümkün olmayan bir kalp hastalığı teşhisiyle kendini kalp nakli bekleyen hastalar arasında bulur Neredeyse her şeyini kaybetmek üzeredir

Sağlığını, kız arkadaşı Samantha’yı ve hayatını Hayatı altüst olan Ryan uygun kalbi beklerken, yanıtını bulamadığı garip olaylarla karşı karşıya kalır Bu durumundan en yakınlarını sorumlu tutmaya başlarken, gerçeği bulma arayışı, hayal bile edemeyeceği şekillerde onu paramparça edecek karanlık bir yola sokacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com