Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
burası, ergün, sine, tekin

Burası Tekin Değil - Sine Ergün

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Burası Tekin Değil - Sine Ergün

Kitap Özet

Burası Tekin Değil, sesini suskuda arayan bir ilk kitap Suskusunu bıçak gibi bileyerek dili ve öyküsünü tam ortadan yarıyor Cesur bakışını, insanın ve ilişkilerin karanlık tarafına çevirirken varoluşun eski yaralarını usul usul kaşıyor
Bungun sokaklar, yorgun kediler, eski sevgiler ve ölüm Bitimsiz sorguların izinde her şey tedirgin edici ve şaşırtıcı… Hiçbir şey tekin değil

Garson kahveleri getirdi, içine şeker attı, karıştırdı, gereğinden uzun, yüzüme baktı, gülümsedi, E, dedi, sen neler yapıyorsun? İş arıyorum, işten çıkarıldım, dedim Hâlâ karıştırdığı kahveye indirdi gözlerini, tekrar kaldırdı, Hayat, dedi, bana, ölmek istiyorum, demiş gibi geldi Öyle, dedim

Burası Tekin Değil

Sine Ergün
· Yitik Ülke Yayınları
· Basım Tarihi : 11 - 2010
· ISBN : 9789944362184
· Sayfa Sayısı : 71
· Etiket Fiyatı : 700 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com