Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
andrews, kanatlar, kırık

Kırık Kanatlar - V.C. Andrews

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kırık Kanatlar - V.C. Andrews



Kitap Özet

Farklı dünyalardan üç kızın tek bir ortak yönü vardır Üçü de çılgın olmak için yaratılmışlardır Robin Kızından çok kariyerine yoğunlaşmış annesiyle Nashville'e taşındıklarında Robin kendi haline kalmıştır Annesi Nashville'de altın bulacağını düşünürken Robin beladan başka bir şeyle karşılaşmaz Teal Zengin kız annesinin ve babasının ilgisini çekebilmek için her şeyi yapacaktır Hatta kanunları bile çiğneyecektir Ama sonra sevdiği çocuk için çok fazla şey yapınca onların güvenini tamamıyla kaybeder ve kendi evinde bir mahkum mıamelesi görür Artık belki de tek çıkış yolu vardır Phoebe Yoksul mahallesinden, hayatını yeni bir yerde devam ettirmeye çalışan bir kızdır Yeni bir başlangıç yapmak için teyzesinin yanına taşınır Ama yakışıklı, zengin bir çocuğa güvenmekle belki de hayatını mahvedecek, adını kötüye çıkaracak bir hata yapmıştır



Kırık Kanatlar
Yazar:VC Andrews
Çevirmen:Tuğba Şahin

Sayfa Sayısı: 367
Baskı Yılı: 2003
Dili: Türkçe
Yayınevi: Kariyer Yayınları

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.