Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gücü, gözün, laurie, victoria, üçüncü

Üçüncü Gözün Gücü (Victoria Laurie)

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Üçüncü Gözün Gücü (Victoria Laurie)




Linklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın

Otuzlu yaşlarında olan ve Royal Oak'ta Detroit banliyösü civarında yaşayan Abby Cooper hayatını bir çeşit vanilyalı dondurmaya benzetiyordu - lezzetli fakat tatlı olmayan Medyumluk işi, her ne kadar ona doğuştan verilmiş bir hediye olsa da o hayatında bazı eksik tatlar olduğunu düşünüyordu Şimdi ise hayatındaki boşluğu doldurmaya çok yaklaşmıştı - müşterilerinden birinin ölümünün ardından bulunan ipuçları bu gizemi çözmek için ilk durağın Abby Cooper olduğunu gösteriyordu Daha da kötüsü romantik bir internet sitesi aracılığıyla Abby, bu dava için görevlendirilen dedektif ile farkında olmadan çıkmak üzereydi Gelgelelim bu göz kamaştırıcı, karizmatik ve büyüleyici dedektif onun bir dolandırıcı olduğundan neredeyse emindi Ne kadar güçlü altıncı hislere sahip olursa olsun Abby, bu davanın üstesinden nasıl geleceğini bilmiyordu Bunun yanında gerçek katil, maalesef Abby'nin onun için ne kadar tehlikeli olabileceğini biliyordu

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.