Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anad, çiğdem, kimsin

Sen Kimsin? | Çiğdem Anad

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Usta gazeteciden usta işi çok satacak bir günümüz romanı!

Tatmin olmayan, arayışlar peşinde savrulab insanların romanı!

İstedikleri hayatı yaşayamadıklarını düşünen kişilerin bir gün, ben kimim, bu hayatı mı sürdüreceğim, sorusuyla başlayan kimliklerini arama hikâyesini okuyacaksınız bu romanda

"Ben Kimim?" sorusunu kendinize sormaya hazır mısınız?

Yeni bir kimlik inşa edilirken girilen savaşta puslu yollar, aşksız sevişmeler, kötücül oyunlar ve sonunda dağılıp parçalanma pahasına kendini bulan insanları bulacaksınız bu kitapta Yerleşik toplum değerlerine gecikmiş bir karşı koyma mücadelesi; ama mesnetsiz, fenersiz, ideolojisiz bir isyanla

" Aynı zamanda ondan uzakta, hiç görmediği, hakkında bir şey duymadığı Yıldırım da kendine ait hissetmediği bir hayatı sürdürmekten yorulmuş, bunalmıştı Yıldırım da evliydi, Alev de Aynı çevrelerde dolaşmalarına rağmen rastlaşmamışlardı Bir gün yolları kesişecek miydi, yoksa paralel sokaklarda birbirlerini tanıyamadan kaybolacaklar mıydı; meçhul! "

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com