Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aslı, Âşıklık, haldir, ile, kerem, müşkil, sadık, yalsızuçanlar

Kerem İle Aslı Aşıklık Ne Müşkil Haldir - Sadık Yalsızuçanlar

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kerem İle Aslı Aşıklık Ne Müşkil Haldir - Sadık Yalsızuçanlar

Kitabın Künyesi

Kerem ile Aslı Aşıklık Ne Müşkil Haldir
Sadık Yalsızuçanlar

Timaş Yayınları
Diğer
Fiyatı : 7,50 TL
Ocak 2001,
ISBN: 975-362-566-9

Kitap Hakkında

Hayır hayır, olamaz! Gerçekten daha gerçekti gördüğü Güneş gibi apaşikar, ay gibi pırıl pırıldı Eşiğine fırlattı bedenini, 'Ey yazgımın gülü! Ey alnımın ak yazısı' diye bağırdı, 'Söyle bana hangi bağın gülüsün sen?' Peri dile gelerek, seslerin en güzeliyle,'Ey yüreğimin sancısı! 'dedi, 'Kesiş dağının gülü, İriskin bağının sümbülüyüm ben Sen de söyle bana, hangi rüzigar attı seni buralara?' Şehzade, anka kuşunun kanatlarına binmişti sanki;'Ey nergis bakışlım! Ey hilal nakışlım! Gönlümün rüzigarı getirdi beni buralara'Elif ile Lam gibi birbirlerine öyle sarıldılar ki, ne gözler görmüş, ne kulaklar işitmiş böyle bir kavuşmayı

Kitap Kapağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com