![]() |
Unutmadım Seni! |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
Unutmadım Seni!Hayli zaman geçti gittin gideli, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Günlerim zor geçti gittin gideli, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Unutmak istedim, baktım olmuyor, Gönlüme ektiğin güller solmuyor, İçimde çağlayan seller durmuyor, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Ne yaşadık san ki, ne yaptık senle? Yoruldum hiç derman kalmadı bende ![]() Bana dair bir iz kaldı mı sende? Unutmadım seni, unutamadım ![]() Unuttun mu beni, aramaz oldun, Arayıp halini soramaz oldum, O gün, bugün böyle yaramaz oldum, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Yaktığın ateşi söndüremedim, Gönlümü bir daha döndüremedim, Aşkını kalbime gömdüremedim, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Sevdan ağır geldi taşıyamadım, Seninle gönlümce, yaşayamadım, Sensiz yaşamayı başaramadım, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Gülüşü, gülmeyi hepten unuttum Hergece peşinden nöbetler tuttum Senin için bilsen neleri yuttum Unutmadım seni, unutamadım ![]() Unutmayı ben istedim, haklısın, Bilmiyorum, sen herkesten farklısın, Şu garip gönlümün altın tahtısın, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Her sabah verdiğin kahvenin tadı, Unutmadım senden duyduğum adı, Bazen bir melektin, bazen da cadı, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Unutmaya dair hesaplar yaptım, Yokluğunda bin türlü acıyı tattım, Dönüpte geçmişe şöyle bir baktım, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Ben kaçtım, hayalin koştu peşimden, Tek sebep sen idin, bıktım işimden, Unuttum sanarken, çıktın düşümden, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Kaşların kalem mi, kirpikler ok mu? Çık artık içimden, insafın yok mu? Çektiğim dertlerin sonuna çok mu? Unutmadım seni, unutamadım ![]() Gerçeği unutup hep düşler gördüm, Baharı yitirip, hep kışlar gördüm, Gittinde hep sahte, gülüşler gördüm, Unutmadım seni, unutamadım ![]() Gülüşler hep sahte, bakışlar yalan, Gittinde şu gönlüm, oldu bak talan, Bir kahve fincanı arkanda kalan, Unutmadım seni , unutamadım ![]()
|