![]() |
Canan Tan - En Son Yürekler Ölür |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Canan Tan - En Son Yürekler ÖlürLinklerimizi üyelerimiz görebilir Uslanmam üyeliği için tıklayın ![]() Bu kez yazar, aşk'ın yanı sıra organ nakli konusuna da dokundurmuş kalemini ![]() ![]() ![]() 'Sen, gözlerinden ateşler saçarak, zehirli oklarını bana yöneltirken, ben sana âşık oldum Nehir ![]() ![]() ![]() 'Sen, tüm şatafatlı tanımlardan sıyrılıp en doğal halinle, yaramazlık yapan çocuklar gibi boynunu bükmüş bağışlanmayı beklerken, ben sana âşık oldum Deniz ![]() ![]() ![]() Bir kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve “Yılın Düğünü”! Kim tahmin edebilir âşıkların ‘araf’a girdiklerini ![]() ![]() ![]() Hikâye mutlu çiftin geçirdiği kazayla başlıyor ![]() “Sıkı tutun ![]() Kadının belleğinde kalan son cümle bu ![]() Bu sözlerle karısını korumaya çabalayan Deniz ![]() ![]() Ve ‘acı kayıp’ gerçekleşiyor ![]() Ancak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ya sonrası? Nakil yapılan kişi ![]() Deniz’in kalbini taşımak ![]() “En Son Yürekler Ölür” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|