Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
gatiss, kulübü, mark, vezüv

Vezüv Kulübü - Mark Gatiss

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Vezüv Kulübü - Mark Gatiss



Kitap Özet

Lucifer Box ile tanışın:
Majestelerinin bir numaralı gizli ajanı Lucifer Box ile tanışın: James Bond ve Sherlock Holmes'dan birer doz alıp Monty Python ve Austin Powers'dan da bir şeyler katın Lucifer'in yakışıklı bir yüzü ve onu tüm konsomatrislerin karşılaşmak istediği türden bir misafire dönüştüren sivri uçlu kılıç misali bir zekâsı var Ki, çoğu da karşılaşmıştır!

Lucifer Box, Edward dönemi İngiltere'sindeki kaymak tabakanın bayıldığı bir adam Sosyetenin en moda portre ressamı, son derece nüktedan biri, bir dandi, tam bir hovarda, konsomatrislerin bir numaralı müşterisi Ancak onun aynı zamanda Saygıdeğer Majesteleri'nin en saygı duyduğu ve sevdiği gizli ajan olduğunu çok az kişi biliyor Ve macera şöyle sürüyor: Britanya'nın en mühim bilim adamları teker teker ölmeye başlıyor ve ülkesinin kaderini değiştirebilecek olan tek bir adam var Lucifer Box

"Hayatım boyunca okuduğum en lezzetli, en ayartıcı, en buluşçu, en meşum, en şen şakrak ilk roman Daha, daha! Daha istiyorum!"
-Stephen Fry
"Sinsice zehirleyen, insanı müptela eden bir kaçamak!"
-Guardian
"Eğer mizahi bir pastiş yapacaksanız, ne vakit olursa olsun fark etmez, Edward dönemi melodramlarını anımsatan tınısı ve tüm cüretkârlığıyla Vezüv Kulübü'nü verin bana"
-Times



Kitap Adı: VEZÜV KULÜBÜ
Orjinal Adı: THE VESUVIUS CLUB
Yazarı: MARK GATISS
Türü: PARODİ
Çevirmen: BARBAROS ALTUĞ
Barkod:
ISBN: 978-9944-485-41-8
Sayfa Sayısı: 275
Basım Tarihi: Haziran 2007

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.