Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adına, ediyorum, halk, mahkum, ölüme

Seni Halk Adına Ölüme Mahkum Ediyorum

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seni Halk Adına Ölüme Mahkum Ediyorum

SENİ HALK ADINA ÖLÜME MAHKUM EDİYORUM
YAZAR: Mitka Gribçeva
ÇEVİREN:Bülent Habora
YAR Yayınları

Nazi Ordusunun zulmünün doruğa ulaştığı 1940'lı yıllar Halk günlük gereksinimlerini bile karşılayamaz bir durumda Büyük bir acı ve önlenemez bir yoksulluk yaşanıyor Tüm kötü koşullara ve olanaksızlıklara karşın, halk, kadını erkeği, genci yaşlısıyla direniyor Faşizme karşı direnenler Vatan Cephesi'nde birleşerek, faşizmin en karanlık günlerinde özgürlük için umut ışığı oluşturuyorlar

Bu roman o unutulmaz isimsiz kahramanların, direnişinin unutulmaz öyküsüdür Romanın yazarı Mitka Gribçeva da direnen partizanlardan biri Artık onun adı Ognyana'dır Onun ve arkadaşlarının bu mücadelesi, faşizmin kesin yenilgisine dek sürer

(Arka Kapak)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com