Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eva, isfendiyari, kızım, prenses, süreyya

Kızım Süreyya - Prenses Eva İsfendiyari

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kızım Süreyya - Prenses Eva İsfendiyari

Kitap Özet

Bir kızımız dünyaya geldiği zaman babası ile ona Süreyya adını verdik Süreyya, “Yedi Yıldız” anlamına gelir ve Batı'da “Büyük Ayı” diye isimlendirilen yedili takımyıldızın bizdeki adıdır İşin tuhafı, yedi sayısının onun hayatında oynadığı önemli rolü ben sonradan, bu yazı dizisini kaleme aldığım sırada fark ettim

Gerçekten de kızımın yaşayışı, her yedi yılda bir kendini hatırlatan, garip fakat ilahî bir kanunun etkisi altında gibidir: Süreyya 12 Şubat 1951 tarihinde İran Kraliçesi olmuştu Ne acıdır ki tam yedi yıl sonra gene aynı gün, İran Sarayı'nı terk etmek üzere son hazırlıklarını yapacaktı

Milano'da, 12 Şubat 1965'in ilk saatlerinde, ilk filminin gala gecesinde hazır bulunup sokağa adımını attığında aradan bir yedi yıl daha geçmişti…

Kızım Süreyya

Prenses Eva İsfendiyari
· Kaknüs Yayınları
· Basım Tarihi : 08 - 2010
· ISBN : 9789752562004
· Sayfa Sayısı : 160
· Etiket Fiyatı : 900 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com