![]() |
Musa?Nın Çocukları Tayyip Ve Emine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Musa?Nın Çocukları Tayyip Ve EmineElimde Ergün Poyraz?ın birkaç gün önce piyasaya verilen son kitabı? ?Musa?nın Çocukları Tayyip ve Emine ![]() ![]() Okumaya başladım, elimden bırakamadım ![]() ![]() ![]() Bundan önce yazdığı ?Patlak Ampul?, ?Refah?ın Gerçek Yüzü?, ?Kanla Abdest Alanlar? gibi kitapları da böyleydi ![]() ?Musa?nın Çocukları Tayyip ve Emine?yi okurken şaşırdım ![]() ![]() ![]() ![]() Emin Çölaşan / 18 Nisan 2007 - Hürriyet Yazarımız bu kitabında; Tayyip ve Emine Erdoğan?ın doğumundan bugüne kadar olan hayat hikayelerini, Tayyip ve AKP`nin İsrail, ABD ve İngiliz büyükelçi ve istihbarat örgütlerinin desteğinde nasıl gelişip serpildiğini görecek, TBMM?de yine bu ülkelerin lehine sergiledikleri faaliyetlerini okuyacaksınız ![]() ![]() Kitapta Yasin El Kadı-Tayyip, Tayyip-Üsame Bin Laden, Tayyip-Ülker, Yasin El Kadı-Ülker ilişkilerini bulacaksınız ![]() Tayyip?in mal varlığındaki inanılmaz artışlarla, belediye başkan maaşının yanında, belediye şirketlerinden huzur hakkı adı altında aldığı paraları göreceksiniz ![]() Tayyip?in belediye başkanlığı döneminde yapılanması hızlanan ?geleceğin başbakanı ve cihat hazırlığının? TBMM?de geldiği son safhalara tanık olacaksınız ![]() Ve? Yüce Atatürk?ün ?Muhterem milletime tavsiyem odur ki, sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an vazgeçmesin!? görüşündeki isabet karşısında bir kez daha saygıyla eğileceksiniz ![]() Kitabın içinden Bu Tayyip?in ne ilk bayılmasıydı ne de son, Belediye başkanlığında da bayıldı, Başbakanlığında da? Çünkü Tayyip Sara hastasıydı ![]() Atatürk?e hakaret edene danışmanlık Recep Tayyip Erdoğan, Belediyedeki danışmanlarını KÜRTLERDEN seçiyordu ![]() ![]() Bu isimlerden biri de Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kitabın Künyesi Yazarı: Ergün POYRAZ Yayınevi: Togan Yayıncılık Sayfa Sayısı: 333 Kitabın adı: Musa?nın Çocukları Tayyip ve Emine ISBN: 978-9944-337-07-6 Basım Tarihi: Nisan 2007 |
![]() |
![]() |
|