Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alibey, gazabı, sardunyaların, tehlike, yada, yeşil, ünver

Yeşil Tehlike Yada Sardunyaların Gazabı - Ünver Alibey

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeşil Tehlike Yada Sardunyaların Gazabı - Ünver Alibey

Kitap Özet

Merhaba Ben Ünver Bu kitabın yazarı Romandakiler mi? Tanıştırayım Arda Yanındaki beyfendi Semih
Diğeri de Takaşi
Efe'nim Bu beyler kitabımızın kahramanları
Üç sıradan genç İstanbul'dalar Mevsim yaz Hava sıcak Çok sıcak Çok Ufff, düşününce bile sıcaklıyorum
Neydi o öyle? Neyse
Bizim arkadaşlar DVD seyrediyorlar, spora gidiyorlar falan
Sonra, bir gün bir amcayla tanışıyorlar Adı Doktor Leonid Porikovski Yok, Porikokoski Üfff, dilim dönmedi gene Şeydi, şey, Poritkovski Evet Mi? Ya da onun gibi bir şey Neyse Bizimkiler bu amcayla
pek sıkı fıkı oluyorlar
Bazı şeylerin farkında değiller yalnız Doktor sürekli takip ediliyor Nereye giderse Veee bir gün de kaçırılıyor
Veee felaketler de böyle başlıyor Felaketler!
Felaketler diyorum Anlamadınız galiba? Şehrin geleceği söz konusu burada Hatta ülkenin! Hatta dünyanın!
Şey Biraz abartmış olabilirim Ama bayağı ciddi bi' durum söz konusu Neyse Daha fazla konuşmayacağım Alın okuyun
Pişman olmayacaksınız Harbi

Kitap Adı: YEŞİL TEHLİKE YA DA SARDUNYALARIN GAZABI
Orjinal Adı:
Yazarı: ÜNVER ALİBEY
Türü: POLİSİYE-MACERA
Çevirmen:
Barkod:
ISBN: 978-9944-485-90-6
Sayfa Sayısı: 214
Basım Tarihi: Ocak 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com