![]() |
31 Şarkı - Nick Hornby |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 31 Şarkı - Nick HornbyKitap Özet "…Klasik müziği sevmiyorum (en azından, ondan etkilenmiyorum) çünkü kilise müziğine benziyor; çünkü, en azından benim kulağıma göre, bir günü, bir haftayı, bir hayatı oluşturan ufak duygularla ilgilenmiyor; çünkü geri vokaller, bas yürüyüşleri, gitar soloları yok; çünkü klasik müziği sevdiğini iddia eden pek çok insan aslında hiçbir müzik türünü (ya da kültürü) sevmiyor; çünkü ben başka bir şey dinleyerek büyüdüm; çünkü bana bir şey hissettirmiyor; çünkü ben dinlediğim müziğin olduğundan daha ‘iyi' olmasına ihtiyaç duymuyorum – harika, gürültülü, diğer her şeyi bastıran, akıl dolu bir saksafon solosu benim işimi görüyor ![]() Bu yüzden benim cenazemde ‘Caravan' çalınacak…” Müziğine sahip çıkan, onu başkalarının düşüncesine aldırmadan dinleyen, okurlarına ve kendisine dürüst bir yazar Nick Hornby ![]() sevdiği parçalar eşliğinde değerlendiriyor ![]() Sizin cenazenizde hangi müzik çalsın isterdiniz? 31 Şarkı Nick Hornby · Sel Yayıncılık · Basım Tarihi : 08 - 2010 · ISBN : 978-975-570-470-8 · Sayfa Sayısı : 117 · Etiket Fiyatı : 10 ![]() |
![]() |
![]() |
|