Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hüseyin, neyiz, tunç

Biz Aslında Neyiz - Hüseyin Tunç

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Biz Aslında Neyiz - Hüseyin Tunç



Kitabın künyesi

Biz Aslında Neyiz
Hüseyin Tunç

Nesil Yayınları
Kişisel Gelişim
Fiyatı : 9,00 TL
Ağustos 2010,
255 sayfa,
ISBN: 9789752698079

Kitap hakkında

Zenginlik, konfor ve egitim seviyesi her geçen gün arttigi halde, insanlardaki hak ve hukuk anlayisi neden gelismiyor? Baskalariyla çekismeden, çatismadan birlikte yasamanin yolunu bulamaz miyiz? Degersiz nice unsurlara neden haddinden fazla deger veriyoruz? Neler ugrunda kendimize ve çevremize zulmediyoruz? Hayatimizin gayesini neden unutuyoruz veya biliyor muyuz? Bu ve benzeri sorulara bir cevap arayisidir "Biz Aslinda Neyiz" Birebir hayatin içinden konular ve örneklerle sunulan bir arayis Bu kitap ayni zamanda bir çagridir Çagdas insanin sikintilarini asmaya yönelik buldugu veya kendine yaldizli ifadelerle sunulan "yapay çareler" üzerinde yeniden düsünme çagrisi "Biz Aslinda Neyiz" satir aralarinda kendinizden çok seyler bulacaginiz bir kitap

Kitap kapağı



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.