![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
bessraa
|
![]() üstteki üye fassla yrum ypan biri gbi duruo kıskaçsam kıskancımm moderatör olmuşun hayırlı ossun 2gün önce daa yeni özel üye olmuştun unutma insan geçmişini unutmamalı hhııhhhhhh |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
sawman
|
![]() gecmısı unutaNIN gelecegı ii olmas ii bı kız herseye duyarlı olması ii bise ama bana kızdı galıba özür özur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
bessraa
|
![]() yukardaki üyeee çok iiii yaaaaa falla çhok sewdim yaaaa falla kıssmadım aayyyy sn kus bakma asılll |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
sawman
|
![]() onemlı deıl anlasmamısa sewındım ımm usttekı uye de ii bırı gercekten benımde arkadasım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
bessraa
|
![]() falla aynı kşi hakkında yrum ypmaktan skılmadım sizz dşünün artkn ne kdar ii bi kşi olduunu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
sawman
|
![]() ustekı uye bıldıgım kadarıyla cok ii bırı neselı deil yanı ben ole sanıyorum gusel sohbetı var paylasımları gusel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
bessraa
|
![]() üstteki üyeye yrum ypmıcam falla ne dicemki ama şunu diim muabbeti ii brine bnzio ;)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
90burcu
|
![]() sawman denince akan sular durur yanii onun hakkında yorum yapmak gereksizz ama tek kelimeyleeee MUHTEŞEMMgoood goood goood goood (galiba bana biraz sinirlii ok haklısınn özür dilerimmmsorry sorry sorry ) |
![]() |
![]() |
|