Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
örtünüyorum

Neden Örtünüyorum?

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Neden Örtünüyorum?

Nuriye Çeleğen
Nesil Yayınları
Neden Örtünüyorum?

Örtüler gözyaşlarıyla ıslandı Okul kapıları örtü kontrollerine sahne oldu Örtüler arandı Yasaklar kondu Örtüye, örtülülere yasaklar Sınavlara alınmadı, üniversitelerden atıldı Devlet dairelerinde zaten giremezdi Avukat oldu, örtüsünü savunmadı Örtü, pek çok yerlerin yasakçısı oldu Örtülü ise girememek, örtülü ise okuyamamak, örtülüye kader yapılmak istendi Evet bir zulüm yaşandı Acı bir gerçek dramatik bir oyun Aslında zulmün dosyası bu kitap Örtünün, örtülülerin, başörtüsünün dosyasıTarihten günümüze kadar uzanan bir dosya kapatılmayan, kapatılmayacak gibi görünen bir dosya bazı mihraklar tarafından açık bırakılmasına çalışılan, zorla açılan bir dosya Örtülülerin kader dosyası, aynı zamanda iman dosyası Örtülüler için büyük bir imtihan dosyası, Allah'ın emri için istikbale sırt dönebimenin, makamdan mevkiiden vazgeçebilenin dosyası Yarım yüzyıldır Türkiye'de örtü için akan gözyaşların dosyası Binlerce genç yüreğin, imanlı kalbi kaybederken nasıl kazandılarının dosyası

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com