Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anababa, okulu, sanal

Sanal Ana-Baba Okulu

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sanal Ana-Baba Okulu

Ali Çankırılı
Zafer Yayınları
Sanal Ana-Baba Okulu

SANAL ANA-BABA OKULU
Çocuk eğitimi konusunda e-mail ile gelen ilginç sorular ve cevapları

Bu kitap, e-mail yoluyla bana soru soran, çocuk eğitimi konusunda, karşılaştıkları zorluklara çözüm arayan okuyucularımın, ortak eseridir Elektronik posta adresime gelen soruları, konularına göre sıraladığımda, çoğunun aynı problemlerde yoğunlaştığını gördüm Bu sorulan ve gönderdiğim cevapları böyle bir kitapta toplamanın, bilgisayar (internet) imkânı olmayan ve benzer problemler yaşayan okuyucularıma faydalı olacağını düşündüm Ancak bazı sorular kişi ve aile mahremiyeti taşıdığı için, soru sahiplerinin iznini almadan yayımlanmasını, doğru bulmadım İsimlerini saklı tutmak şartı ile kendilerinden izin istedim
Bu kitapta geçen bütün soruların sahiplerinden izin alınmıştır E-maillerinin yayımlanmasına izin veren ve bizleri bu konuda teşvik eden tüm okuyucularımıza, teşekkür ederim
Ali Çankırılı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com