Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, öyküleri

Aile Öyküleri

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aile Öyküleri

Selim Gündüzalp
Zafer Yayınları
Aile Öyküleri

YETMİŞALTINCI YAŞ GÜNÜNDE, ihtiyar ilkokul öğretmenimi ziyarete gitmiştim Karısı ile birlikte, bahçedeydi Öğretmenim çimenleri suluyor, karısı da çiçek saksılarının toprağını değiştiriyordu
Beni gördükten sonra, işlerine ara verdiler Hava güneşliydi Bahçedeki masanın etrafında oturmayı tercih ettik Sohbete dalmışken, öğretmenimin bir komşusu gelip civardaki çocukların zaman zaman bu çimenlerin üzerinde top oynadıklarını haber verdi
“Bunlara sakın yüz vermeyin” dedi “Bu şartlar altında çimen yetiştiremezsiniz
Öğretmenim, ona şu güzel cevabı verdi:
“Zararı yok efendim Bence çocuk yetiştirmek, çimen yetiştirmekten daha önemli
•••
Aile Öyküleri, bize aile ikliminin huzurunu, sıcaklığını, ama aynı zamanda sorumluluklarını hatırlatan öykülerden oluşuyor İçerdiği şefkat, bilgelik ve incelik yüklü öykülerle, hem annelere, hem babalara, hem de çocuklara çok şeyler söylüyor Bizi ‘aile’ye, yuvamıza çağırırken, kimi zaman gülümsetiyor, kimi zaman duygulandırıyor; ama her hâlükârda çok önemli mesajlar taşıyor dünyamıza
Öykü dizimizin diğer kitapları gibi, Aile Öyküleri’nin de size aaaifli ama aynı zamanda öğretici bir yolculuk yaşatacağını umuyor, hepinize iyi yolculuklar diliyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com