![]() |
MYCey Mama Kaşığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() MYCey Mama KaşığıMYCey Mama Kaşığı Ürünün Adı : MYCey Benim İlk Mama Kaşığım Markası : MYCey Üretim Yeri : İstanbul, Türkiye Hitap ettiği Yaş Aralığı : 6 ay ve üzeri Fonksiyonları : Bebeğinizin kendi kendisine yeme becerilerini geliştirmesi için özel olarak tasarlanmış mama kaşığıdır ![]() Üretildiği Malzeme : Kullanım Amacı ve Faydası : Bebeklerimizin katı gıdalara geçiş dönemi olan 6 ![]() tüm yiyecekleri püre haline getirerek besliyoruz ![]() için kendi kendilerini beslemelerine izin vermeliyiz ![]() sayesinde bebeğinizin eline tam oturan MYCey mama kaşığı ile beslenme artık çok kolay ![]() Temizlenme Özellikleri : İlk kullanımdan önce mutlaka sabun ve ılık suda yıkayıp durulayınız ![]() kullanımdan sonra sabunlu su ile yıkayıp durulayınız ![]() makinesinin çatal-kaşık gözünde de yıkayabilirsiniz ![]() Paket İçeriği : 2 adet MYCey mama kaşığı Garanti Süresi : Garanti Şartları : Üretim hatalarından kaynaklanan arızalı ürünler yenisi ile değiştirilir Ürünün Ağırlığı : Bebeğe Sağladığı Fayda : Mama kaşığı ile bebeğiniz; Küçük eller için tasarlanmış geniş tutacak sayesinde rahatça kavrıyor İstediği yönde tutarak mamasına banıyor İki tarafta da bulunan kanallar sayesinde mamayı kolaylıkla emiyor Anne - Baba'ya sağladığı Fayda : Mama kaşığı ile siz anne ve babalar; Bebeğinizin gelişimine destek oluyorsunuz Kaşık ile besleme sıkıntınız bitiyor Bebeğinizin keyifle yemesini izliyorsunuz Markanın ait Olduğu ülke : Türkiye Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06 ![]() ![]() 8,90 TL |
![]() |
![]() |
|