Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Anne, Bebek & Oyuncak

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lazımlık, mavi, pepee

Pepee Lazımlık (Mavi)

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pepee Lazımlık (Mavi)

Pepee Lazımlık (Mavi)

PEPEE LAZIMLIK ÖZELLİKLERİ

* Lisanlı bir ürün olan Pepee lazımlık çocuğunuza tuvalet eğitimini alıştırma döneminde en iyi yardımcınız olacaktır
* Pepee lazımlık ideal ölçülerdedir
* Plastik olması sayesinde kolayca taşınabilir
* Lazımlığın alt kısmı gövdeden ayrılabildiğinden kullanımı oldukça rahattır
* Kullanılmayan zamanlarda ise üzerinde bulunan kapağı kapatılabilmektedir
* Dilediğiniz takdirde kapağı da gövdeden çıkartabilirsiniz

Pepee Hakkında ;

* Sabiha Paktuna Keskin ve ekibinin danışmanlığında üretiliyor; senaryoları 104 bölümlük bir eğitim müfredatı üzerine kurgulanıyor Bölümlerin içeriği, psikolojik olarak çocuğa etkileri, eğitim değeri danışman kurulumuz ve TRT Drama Kurulu tarafından denetimden geçiyor

* Kıraç'tan Müzik; Çocuklardan Ses

* Pepee’yi ve arkadaşlarını profesyonel yetişkinler değil, en küçüğü iki yaşındaki çocuklar seslendiriyor Kıraç tarafından hazırlanan Pepee müzikleri, çocukların ritim duygusuna uygun olarak görüntülere göre düzenleniyor

Kimdir Pepee?

* Ayşe Şule Bilgiç ve Kıraç’ın kurduğu Düşyeri Çizgi Film Stüdyosu’nun ilk çizgi filmi Animasyon tekniği ile dünya devi tv animasyonlarından geri kalmıyor ve tamamen Türkiye’de üretiliyor

Türkiye’de bir ilk

* Markalaşan ilk Türk çizgi film karakteri olan Pepee kitapları, oyuncakları ve çeşitli ürünleri ile çocuklarımızın hayatındaki eğitici eğlendirici misyonuna devam ediyor

Pepee ve Ailesi :

Pepee ;

* Pepee de sizler gibi oyun oynamayı çok seviyor Kardeşi küçük olduğu için daha çok Köpüş, Zulu ve Şila’yla beraber oynuyor En sevdiği öğün sabah kahvaltısı, yumurta ve bala bayılıyor

Şila ;

* Çok güzel dans ediyor, en çok Pepee ile zeybek oynamayı seviyor çünkü okulda diğer arkadaşları bu dansı bilmedikleri için bütün sınıfa zeybek oynamayı o öğretti

Zulu;

* Zulu hem Pepee’yi hem de Şila’yı çok seviyor o yüzden de kavga ettiklerinde çok üzülüyor ama güzel bir oyun bularak onları güldürmeyi başarıyor

Bebee ;

* Hayatta en sevdiği insan annesi ama Pepee’ye de hayran, onunla oynayabilmek için bir an önce büyümek istiyor

Dedee;

* O yaşlı bir dede ama en az Pepee kadar hareketli bir oyun arkadaşı; uçan balonlarla harikalar yaratıyor

Nenee ;

* Sizin neneniz karate yapamıyorsa üzülmeyin, Pepee’nin nenesi hepinize yeter!

Annee ;

* Onun işi de tüm anneler gibi zor; bizden duymuş olmayın ama Pepee küçük kardeşini biraz kıskanıyor Annee’de her ikisini de sevdiğini Pepee’ye sık sık hatırlatmak zorunda kalıyor

Babaa ;

* Babaa’nın böyle ağır başlı durduğuna bakmayın o da küçükken Pepee gibi haşarıydı

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com