![]() |
Miyali Buddy İlk Yardım Isı Poşeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Miyali Buddy İlk Yardım Isı PoşetiMiyali Buddy İlk Yardım Isı Poşeti Miyali Buddy İlk Yardım Isı Poşeti, Hem Sıcak Hem Soğuk Kullanım için ![]() - CE Standartlarına uygun olup, CE işaretlidir ![]() - Hollanda'dan ithal edilmiştir ![]() - İnsana zararlı toksit madde içermez ![]() - Çocuklar için güvenli bir üründür ![]() - Phthalate içermez ![]() - Miyali firması tarafından Avrupa Birliği Standartlarında Çin''de üretilmiştir ![]() - Hollanda markasıdır ![]() ![]() ![]() - Her bir model çocukların seveceği temalardadır ![]() ![]() - Soğuk Buddy Isı Poşeti yumuşak doku yaralanmalarına, böcek vs sokmasına, güneş yanıklarına, baş ağrısına ve yüksek ateşe iyi gelir ![]() - Sıcak Buddy Isı Poşeti''ni ağrıyan kaslarda, karın ağrılarında, soğuk el ve ayaklarda kullanabilirsiniz ![]() ![]() - Sıcak Buddy ısı Poşetiyle bebeğinizin mamasının Sıcak kalmasını da sağlayabilirsiniz ![]() - Ebatları: takribi 15 x 10 cm olup, standart ısı poşetlerine göre küçük ebatı sayesinde çocuklarda kullanımı daha kolaydır ![]() - İster soğutucu isterseniz ısıtıcı olarak kullanabilirsiniz ![]() - Fermuarlı ambalajı ile seyahatlerinizde de yanınızda taşıyabilirsiniz ![]() ![]() - Kullanmadan evvel poşetlerin aşırı Sıcak veya Soğuk olup olmadığını kontrol ediniz ![]() - Her kullanımdan sonra ürünü ılık su ve sabunla yıkayıp yumuşak bir bezle kurulayınız ![]() Bu ürün oyuncak değildir ![]() ![]() Buddy İlk Yardım Isı Poşetleri 4 modelde (Kalp, Turkuaz Buddy, Doktor Buddy ve Ambulans) olup, hepsi aynı şekilde kullanılabilir ![]() Soğuk Kullanım: Buddy Isı Poşeti'ni buzdolabınızın buzluk kısmında dondurarak kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Özellikle çocuğunuzun vücudunu sert bir yere vurduğu vakit, Buddy ile kompress yapılması halinde morarma olmaması, ağrı ve sızının azaltılmasını sağlanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sıcak Kullanım: Mikrodalga fırında 25 saniye, azami 600 Watt ayarda, yarı açık bir kapta ısıtabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 06 ![]() ![]() 12,90 TL |
![]() |
![]() |
|