Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Anne, Bebek & Oyuncak

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebeğinizin, bekler, ilk, neler, yılında

Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Anne babalara bebekleriyle geçirecekleri ilk yıl boyunca bilmek isteyecekleri her şeyi ayrıntılarıyla açıklayan, aylık düzene göre hazırlanmış, kapsamlı bir rehber İlk aylarda bebek bakımına ilişkin ipuçları, ilkyardım rehberi, en iyi beslenme reçeteleri ve anlaşılması kolay pek çok bilgi Büyük kardeşten doğru hekimin seçimine, mevsim özelliklerinden bebekle yolculuğa, çocuk hastalıklarına, evlat edinilen bebekten düşük doğum -ağırlıklı yenidoğana ve özürlü bebeklere kadar pek çok özel bölüm

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
32,17 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com