Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eskiyor, sevgiler

Nasıl Eskiyor Sevgiler

Eski 05-14-2007   #1
puslu

Nasıl Eskiyor Sevgiler

Hep ayni cümlelerbabamlar nasil? ilacını aldın mı? nedenini bilmedigim bir ağlamak var içimdebir yerlere sıgdıramıyorum yüreğimibazen dalıp giderdin mutfakta yemek yaparken tahta kaşıkla tencerenin başinda öylecene düsünürdün acaba? özlemek çok fena anne, anlamak seni daha daomuzlarım ağrıyarak uyanıyorum sabahlaribenim kızımın omuzlarımı ovmasına daha çok vargittikce sanamı benziyorum ben? ya da \'annenin kaderi kiza\' dedikleri dogru mu? \'baban eskitir herseyi kızım, \'demistin bir kezAnlamamışım meğer, eskiyormuş annecigimomzunu ovacak kalmıyormuş meğer aynı evin içindeşimdi duysan bunları, ne üzülürsün mutsuz mu kızım diye, çoktan vazgeçmiş bir seslemutsuz degilim de anne, yağmura ve mutfagimdaki kedere çare bulamıyorumevimi topluyor, toz aliyor, patlıcan kızartıyor, televizyon seyrediyor, aksam çalan kapıyı açıyorumaçtığımı gören olmuyorpişirdiğim yeniyor da, güzel olmuş denmiyorçay demleniyor demleniyor, demleniyorkederim mutfagin her yerine yerleşiyornasıl eskiyor hersey anne, nasıl eskiyoreskilerimi atmaya kıyamıyorum seni çok özlüyorum

İclal Aydın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-14-2007   #2
börtücan

Ömürler eskise de sevgileriniz her daim taze kalsın
Teşekkürler puslu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-14-2007   #3
ShEKeRKiZ

teşekkürler puslu
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-14-2007   #4
pesimistt

ne denir ki buna koskoca bir teşekkürdn başkaannem geldi yine aklıma bnce herkes annesinin değerini bilmeli tşk edrm puslu annemi bi kez daha hatrlattın bana saol
Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-14-2007   #5
prenses

emege saglıkk
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com