Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Anne, Bebek & Oyuncak

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
canavarı, plastik, torba

4M Plastik Torba Canavarı

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

4M Plastik Torba Canavarı



4M Plastik Torba Canavarı

Plastik Torba Canavarı - Plastiv Bag MonsterTüm istenmeyen plastik torbaları bir çevre projesine çevirin!Böylece her gün milyonlarca çöpe atılan plastik poşetlerin bazılarında geri dönüşümü sağlamış olacaksınız!Hem de sevimli canavarınızla çok eğleneceksiniz!Onları kesin, katlayın, biçim verin ve sevimli monster kuklalara dönüştürünArkadaşlarınıza sevimli kuklalarınızla gösteriler sunabilir ayrıca evinize çok güzel bir dekorasyon olabilir! Sadece hayal dünyanızı biraz serbest bırakın!Şablon, tüp temizleyiciler, payet, bir parça tel, hareketli gözler, boncuklar, çift taraflı yapışkan ve detaylı talimatlar içerir Kitteki malzemeler 2 sevimli canavar tasarlamaya yeterlidirAyrıca 30 adet lastik torbaya ve 4 şişe kapağına canavarın gövdesini yapmak için ihtiyacınız vardır ( Büyük bir canavar için yaklaşık 20 adet plastik torbaya, daha küçük canavar için yaklaşık 10 adet plastik torba gereklidir)


Ürünün Resimleri:









Ürün Özellikleri :
  • Yaş Aralığı : 3-6 Yaş
  • Diğer:
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
34,90 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.