![]() |
N!Ckk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() N!CkkbiRgüN yAkaLaNırsAn iÇinDeki çığLığA ![]() ![]() ![]() sEniN içiN sUstuĞum büTüN zAmAnLarı haTırLa ![]() AŞk mı ? " sAçMaLık " biRkaÇ yaRaLı Ruh ![]() ![]() ![]() biRkaç biRa şişesi ![]() ![]() ![]() eLimizde bunLaR vaR ![]() ![]() ![]() mutLu oLmaya yetmez ki ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() SusmaLaR uçuk mavi ![]() ![]() кαувσℓмυş şєнιяℓєя∂є ѕαηαу∂ı çığℓıкℓαяıм ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve sen hiç biLmezken "deRinLiğimi" Ben kıyıLaRında boğuLuR gideRim! Sαηмα Sєη qiDiηcє ßєρ Hєρ AqLαDιм Nє Yαѕ Tυттυм Nє Kαяα ßαqLαDιм ![]() ![]() ![]() SöyLe kaLßine Zahmet Etmesin Sevmesse ßeni Kendi Gibi ![]() ![]() Hiç YoruLmadan Hiç DuyuLmadan ÇekeR GideRim Efendi Gibi ![]() ![]() Sen ßi GururSuzu Sevmedinqi GeLsn Ardından ![]() ![]() ßir Anda DuRdu DünYa ![]() ![]() AyrıLık Vurdu ßizi ![]() ![]() Sen Ve ßen Geçmişte BİZ Ken ![]() ![]() ßizde ßittiq Ndn ???? méRtLéRin sofRasıNda naMéRtLéRiN yéRi yHoqTuR ![]() ![]() ![]() var mI Hiç kuLLanıLmamı$ sıFır bi yüreK ?? aFiTap söNüq ßiR mum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adı "Mutsuz" Soyadı "YanLız" Kodadı "ÖLü" ![]() HUZUR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ZiRwéLéRdé kaRtaLLar da ßuLuNuR yıLanLaR da ![]() ![]() ![]() ßéN kéNdi hüKmümd3 yoL aLıYoRum zaTéN ß3n séWéR qißi yapaMıYoRumm ![]() ![]() Ne__PİŞMANLIK ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n ![]() ![]() ![]() ![]() Hayati gözyasLaRinLa ödüLLendiRecegine güLücükLeRinLe cezaLandiR ![]() ![]() ![]() ![]() SuskunLuğum içimdeki İSYANIMDANDIR…… Sen Nefesimd(s)in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her $ey bir anLıktır ![]() ![]() ![]() A$kLar sevdaLar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KaLansa tortusudur hayatın ![]() ![]() ![]() AyrıLıkLar ![]() ![]() ![]() ![]() Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!! Géri dönü$ü oLmayan bir tünéLdéyim Oyunun adı hayat Ba$r0Ldé bén Yardımcı oyuncuLar séwqi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sénary0 k0nusu Hér$éyé raqmén MutLu OLma Sanatı wé 0yun bitti ![]() ![]() pérdéLér indi ı$ıkLar söndü y0ruLdum Artıq ![]() sénsizLiktén Doğan ![]() ' HayaT baNa qıCıq KapıYo ![]() ![]() BakışLaRın ![]() ![]() ![]() Yoksa geLiRdim ![]() " kaLmak aqır qéLdiqindé qitméLi insan ![]() ![]() ![]() Sıvı DéqiL Katı HaLdéyim Hép !!! Çocuk oLsaM yEnideN Bir tek DüşTüğüm içiN acıSa içim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BEN ÇEKİLİYORUM HAYAT ZİYADE OLSUN SANA!!!!! öLüm byeNm dOqum qüNmm Simsiyah yine heR taRaf ![]() ![]() ![]() we bn coK zmn snRa anLdm snn bLe qDebiLceini ![]() *нiÇ iÇmeDiğim iLk Siqara ve DumanıyLa uÇaCağım(!) ![]() ![]() * нani вikere DüşmüşTüm ya parçaLanmışTı yüreim ![]() ![]() * нani Sen TopLamışTın ya peki ŞimDi nerDesin (?) ![]() ![]() Sen Git ![]() ![]() ![]() ![]() "YıkıLacak üstümüze ![]() ![]() ![]() ![]() kaLßmd3 HRKs enqellY sheN onLiNesiNn… Ne İsyanım Ne Ahımsın Sen Benim Dualarımsın! oRaLaRda ßenden yoqh dü$ünSen anLaRsıN-ßuraLarda Senden çoqh ßi qöRseN $a$aRsıN! BéN sadécé sNi séWdm séniniM démédM! yapMa ßé aZRaiL Huq0 Wé MaRi0'NuN ßiLé 3 jaNi WHaR senİ hayatIn kuRaLLarıNa göRe diL kaFama göRe yaşıOrm seNiN HawaNıN oLduqu yeRde ßeNiM rüsqaRıM YeTeR SeNiN cıRPıNıP WaR oLmaYa caLıştıqıN yeRde ßeNiM $eKLiM yeTeR süsLü aşqh KeLimLeRi yoqh bisde baKışıMıs yeteR geRçeqteN sefeNe! Ne aRaDıMı BuLdUm NeDe KaYbEtTiMi aRıOrUm TaKıLıOrUm KaFaMa gÖrE ∂υя öуℓє кσℓу кσℓу ∂єıℓ вηу υηυтмк öη¢є αğℓα вкℓıм gє¢ℓєя вσуυ zя∂я кυятℓмαк вη∂єη!!! firar serbest bnde ıstemyn çker gder!!! komiq ¦ --- deLYy ¦ ----ara sıra gery ¦ ---hayatın tadındayım¦ ----kıskanç ¦ ----kopuq ¦ -----ara ara somurduq -¦ HayaT Benm HayaTımm oLdnqnDan bî pRobLêm yok xD $eytan nefreTe sevGiDen daha çok inandı çünkü sevginin sahtesi vardı ama nefretin asla Bir Ke$k€y€ dAhA y£r yoK kAlbiMd€ NedeN bu düzen böyLe neden heRkez sahte heRkes yaLan bu hayatta bari seN qerçek oLda aLem qerçek neymiş qörsN No oKuL No dıRdıR OnLinee MaKkaraa OnLinee Gırqır bu dewirde tam takır bi yürek bulmak zorr Çirkinsem iLgiLenme!UkaLaysam yazma! gıcıksam konuşma Bnm olan Bna kaLr qeriye kaLan yoL aLıR Ama yoqyoq snin isin kaş yaparken söz çıkarmak saq qösterip soldn çakmak hrkzden bir parça kapmk ama düşeceksin bn kmm snin yanında beklide sadece bi KUKLA seni tanımadan önce ben ben degildim seni tanıdıktan sonra bende ki benliğin aslında "SENSİZLİK" olduğunu anladım KooP =P CosssHH =D HaYaT zaTeN BosHH ![]() Ke$ke hiç büYüme$eydiMde DizleRim kana$aydı KalbiM yRiNe dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq Tost ekmeği kadar yakındık birbirimize ! araya ka*arLar qirene kdr !! ßnm y0L wRdqLRm miLlétn iLqi oDaqı oLms bir zamnlar altını çizdiklerimin şimdi üstünü karalıyorum $€η$!z haγaт γ€я!η d!ß!η€ ßaт$ıη!! ζάŁ!мѕіи aMa Laz|мSıй вaЙa hάίлѕїй aМά zάaFιМѕΊή ΆΝŁA ѕαηмα ѕαкıη ѕeη∂єη ![]() Sén vod@foné g!b! @nı y@ş@rkén bén turkcéll g!b! sén! hér yérdé çékémém aqacaqH oLaN qAn iLéLéßT DamRda DuRmZ sPına qDaR éRKkTé oLsn KdıNa éL KaLkMz umMadıqLaRım aDam oLuRqéN uMduqLaRım iNsaN ßLé oLaMamIsh SaHdé DosTtLukLaR bNdéN uZzAk kaL!!! DüşüNmek mi üzüLmEk mi zOr geLir ![]() ![]() HayaDımDaN qdéNLéR ßi Dha qRméi HayaL ßLé éDméin HaYaDıma yény qRénLéR qTméi dsnuRséniZ ßi sniYé ßLé ßéqLéméiN!! -gereksiz olan hiç kimseyi istemiyorum ben sahip olduklarımla mutluyum zaten sevioRsan yanImda kaL sevmioRSan uFakTan uFakTan yoL aL ayRıLmak koLay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KaYßeTTiN ßeNDeKi SeNi GeÇMiŞ oLSuN HaDi ŞiMDi GiT uĞuRLaR oLSuN ÖNCE ZEKANI GELİŞTİR SONRA GEL BENİ ELEdsdir нαуαтıмα gιяєη нєякєѕ вι мυтℓυℓυк кαттı…кιмιℓєяι gєℓιякєη кιмιℓєяι gι∂єякєη eLimi tut ßıRaKma öLéné deKh ßiR an ßiLé iNanky yeRyni TuTmas hç ßiŞé vé hç ßi kmsé nafiLé |
![]() |
![]() |
|