|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| döküle, hasretle, kalemler, tükenmeyen, tükettim, ucundan, yazdım, şeye, şeyi |
Her Şeyi Sana Yazdım... Seni De Her Şeye... Kalemler Tükettim, Tükenmeyen Hasretle... Ucundan Döküle |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Her Şeyi Sana Yazdım... Seni De Her Şeye... Kalemler Tükettim, Tükenmeyen Hasretle... Ucundan DöküleHer şeyi sana yazdım ![]() ![]() Seni de her şeye![]() ![]() Kalemler tükettim, tükenmeyen hasretle![]() ![]() Ucundan dökülen aşkla, umutla, çığlıkla![]() ![]() Belki de nefretle![]() ![]() Her umuda avuc açtım![]() ![]() Sen dilendim![]() ![]() Aşktan harap bir dilenci şimdi yüreğim![]() ![]() Her şeyi sana yazdım![]() ![]() Seni de her şeye![]() ![]() Hayallerimin paragraf başlarına![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devamını Gör ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umutlarımın paranaaa içlerine![]() ![]() Kalemler tükettim tükenmeyen hasretle![]() ![]() Her şeyi sana yazdım,seni de herşeye![]() ![]() Binlerce kez okudum her gün bir ilkokul defterinden![]() ![]() Binlerce kez okudum Seçebilmek için seni soru işaretlerinden![]() ![]() Seni ezberledim hergün karmakarış yazılar içinden![]() ![]() Sana da kendimi yazdım![]() ![]() Bana ait harflerle![]() ![]() Farklı alfabelerle![]() ![]() Herşeyi sana yazdım![]() ![]() Herşeye seni yazdım![]() |
|
|
|