Yüreğe Değen Alıntılar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yüreğe Değen Alıntılar ßazende Suskunluğuna Yanarsın ßazen Üzülürsün ßazende Mutlu 0lmaktan Kaçarsın ßazen Değer Verirsin ßirine Ama SonrA 0nun DeğersizLiğine Verdiğin Değerden Utanırsın ßazen Konuşmak Dertleşmek İstersin ßiriyle Ama İnsanların İki Yüzlülüğü Gelir Aklına Yine![]() ![]() Susarsın !![]() -------- Çok başka seviyordum seni Annem gibi babam gibi karşılık beklemeden aşkından ![]() ![]() Sor yüreğime neler çekti beni kimlere emanet etti Vurgun aşkla kim vurduya gitti ! ![]() ------- Şimdi bir lades kemiği gibi ortadan ikiye böldük aşkı!!! sakın bana dokunma hepsi aklımda!! ------ Evet sen akla zararsın! Kalbime söylediğim en büyük yalansın Ben sana az biraz eksikken Sen bana herzaman bir fazlasın![]() ![]() ![]() ----------- Bi şeyi 40 kez söyleyince qerçek olurmuş ![]() ![]() ßen başladım ![]() ![]() Unuttum/Unuttum/Unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------- Ben senin için ' BELKİYDİM ' Sen benim için ' KEŞKE ' BeLki seviyodur diye keşkeLerim ısrαrcı bu gece ![]() ![]() ![]() -------- Yürüyorum Tek basıma ![]() Yolumun Sonunu Görmeden![]() Karanlik Cöküyor Aydinliga ![]() ve Yanlizlik Pesimden geliyor daima ![]() |
|
|
|