![]() |
Yüreğe Değen Alıntılar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğe Değen Alıntılar![]() ![]() ßazen Üzülürsün ![]() ![]() ßazen Değer Verirsin ßirine Ama SonrA 0nun DeğersizLiğine Verdiğin Değerden Utanırsın ![]() ßazen Konuşmak Dertleşmek İstersin ßiriyle Ama İnsanların İki Yüzlülüğü Gelir Aklına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------- Çok başka seviyordum seni Annem gibi babam gibi karşılık beklemeden aşkından ![]() ![]() Sor yüreğime neler çekti beni kimlere emanet etti Vurgun aşkla kim vurduya gitti ! ![]() ------- Şimdi bir lades kemiği gibi ortadan ikiye böldük aşkı!!! sakın bana dokunma hepsi aklımda!! ------ Evet sen akla zararsın! Kalbime söylediğim en büyük yalansın ![]() Ben sana az biraz eksikken ![]() ![]() ![]() ![]() ----------- Bi şeyi 40 kez söyleyince qerçek olurmuş ![]() ![]() ßen başladım ![]() ![]() Unuttum/Unuttum/Unuttum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------- Ben ![]() ![]() ![]() BeLki seviyodur diye keşkeLerim ısrαrcı bu gece ![]() ![]() ![]() ![]() -------- Yürüyorum Tek basıma ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlik Cöküyor Aydinliga ![]() ![]() ve Yanlizlik Pesimden geliyor daima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|