Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
Karma 39

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 39

bir bahce düsün ortasında sadece bir tek gül olsun oyle bir gül ki dokunsan kölesi koklasan esiri olursun iste sen öyle bir bahcenin unutulmayacak TEK GÜLÜSÜN

KİMİ ZAMAN UZAKLARDA DURAN SEVGİLİNİN KİMİ ZAMAN GECE UYKULARININ ADIDIR HASRET SEN YILDIZLARIN GETİRDİGİ OZLEM DEGİL ÖLÜMÜN BİLE SİLEMEYECEGİ BİR TUTKUSUN

GÜLÜ GÜLENE KALBİ SEVENE VER SEVMEK GÜZEL SEY KIYNET BİLENE VER NE ZOR OL KIRIL NE YUMUSAK OL EZİL BİR GÜL KADAR SEVİL SEVİLDİGİNİ VE ÖZLENDİGİNİ BİL!

SENSİZLİK SENSİZLİK DEMEK SENSİZLİK ÖLÜM DEMEK YASARKEN ÖLMEK SENİ SENSİZ YASAMAK DEMEKDEMEKKİ YASAMAK İCİN SEVMEK SEVMEK İCİNDE SEN GEREK

KALBİMİ KIRARSAN ÖPEREK YAPISTIR HASRETİNDEN DELİRİRSEM SÖZLERİNLE YATISTIR SANA DARILIRSAM GÖZLERİNLE BARISTIR BENİ TERK EDECEKSEN YÜZYIL ÖNCEDEN ALISTIR

MUM SEVDALANMIS ATESE ATESİN ONU YAKIP ERİTECEGİNİ BİLSEDE SEVİOMUS AMATEK KORKUSU VARMIS MUMUN ERİYİP BİTTİGİNDE ATESİN SÖNMESİ

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com